Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Andra Maruta. in ce stare se afla, vestile nu sunt deloc bune

Andra, Catalin Maruta si fiica lor, Eva, au fost confirmati cu noul coronavirus. intreaga familie sta izolata. Prezentatorul Pro TV si-a improvizat un studio si transmite emisiunea zilnica de acasa. Cuplul a ramas fara gust si miros, insa cantareata mai are si alte simptome. Noi detalii despre starea sa de sanatate. Informatii noi despre starea .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora. Masuri de restrictie radicale pentru cetatenii care se intorc din aceste zone. Ce trebuie sa faca

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de joi despre obligatiile avute de toti cetatenii atunci cand se intorc in Romania din tari care se afla in zona galbena. Daca pana acum, regulile erau doar pentru zona rosie, masurile de restrictie se vor aplica in scurt timp si pentru tarile aflate in zona de risc .

RAED ARAFAT: Am anulat ordinul de detasare a medicilor din scoli la DSP-uri

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca vineri a anulat ordinul prin care cadrele medicale din scoli au fost detasate in cadrul directiilor de sanatate publica din tara.

Raed Arafat: Nu stim daca festivalurile se vor putea tine anul acesta, dar unii organizatori au anuntat deja ca vand bilete. Iar va iesi scandal cine-i va despagubi pe oamenii acestia

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca marile festivaluri organizate in Romania s-ar putea sa nu se poata tine nici in acest an din cauza.

Raed Arafat, semnal de alarma cu privire la pericolul din scoli: Acest lucru nimeni nu poate sa-l nege

Seful DSU a vorbit duminica seara despre pericolul la care sunt expusi elevii dupa inceperea scolii. Raed Arafat a dat asigurari ca situatia epidemiologica va fi monitorizata constant, dar acesta nu exclude ca numarul infectarilor sa creasca semnificativ. Care este situatia Covid-19 in Romania Raed Arafat a fost invitat in cadrul emisiunii Antena 3, acolo .

Raed Arafat, despre deschiderea scolilor: Exista un risc de crestere. Daca respectam toate regulile, noi speram sa tinem situatia sub control

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat , vineri seara, ca, cel mai probabil, un impact asupra pandemiei de coronavirus va aparea dupa deschiderea scolilor incepand de luni, insa acest lucru se va vedea abia dupa 14 zile. Arafat a adaugat ca exista un risc de crestere a cazurilor de COVID-19, dar daca toate regulile vor fi respectate, situatie poate fi tinuta sub control.

Directorul ANM, date de ultima ora despre valul de aer siberian. Cat de mult vor scadea temperaturile

Gerul pune iar stapanire pe tara noastra. Timp de doua saptamani, aproape toata tara se va sa afla sub coduri meteo de ger si vreme rea.

Cand ar putea sa revina viata la normalitate. Anuntul lui Raed Arafat, asteptat cu nerabdare de romani

Nimic nu va mai fi la fel! Auzim din ce in ce mai des aceasta fraza, mai ales dupa declansarea pandemiei. La nivel mondial cazurile de decese in urma infectarilor cu COVID-19 a crescut dramatic. Normalitatea, asa cum o stiam, va fi cu totul alta, chiar daca Raed Arafat anunta ieri, intr-un interviu, ca lucrurile .

Raed Arafat, atentionare in prima zi de scoala: Posibil sa apara o crestere a cazurilor COVID

Medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), atrage atentia ca, odata de redeschiderea scolilor, nu este exclus sa apara o crestere semnificativa a cazurilor COVID-19.

Raed Arafat: E posibila o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 odata cu redeschiderea scolilor. Trebuie sa respectam masurile si mergem in paralel cu vaccinarea

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca e posibil sa creasca numarul de infectari cu coronavirus, odata cu redeschiderea scolilor, dar ramane de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )