Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Raed Arafat anunta modificari la sistemul 112. Si acum se lucreaza pe raport

Antena3 Antena3,
Raed Arafat anunta modificari la sistemul 112. Si acum se lucreaza pe raport

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, marti, ca raportul comisiei privind imbunatatirea serviciului de localizare prin sistemul 112 va fi prezentat miercuri. Raport despre masurile care trebuie luate. continuă pe Antena3

Mihai Fifor anunta modificarea sistemului 112: Mergem pe OUG pentru ca este nevoie sa castigam timp

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat ca masurile de imbunatatire a sistemului 112 incluse in raportul pe care il va prezenta Raed Arafat vor fi implementate, daca este nevoie, prin OUG si va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara.

Raed Arafat reactioneaza dupa raportul STS privind apelul la 112. Cat de mult conteaza daca procentul apelurilor false sau al non-urgentelor este 70% sau 47%?

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, a reactionat dupa ce a fost contrazis de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) privind numarul apelurilor false de la 112.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

Alianta USR-PLUS solicita CE declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112

Europarlamentarii Aliantei USR-PLUS solicita Comisiei Europene declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112 care sa clarifice eficienta localizarii apelantilor aflati in primejdie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )