Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu . continuă pe Playtech

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise in Caracal: Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei

Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei pentru diverse actiuni sau initiative legislative in mijlocul campaniei electorale, cu atat mai putin fara acordul familiei,.

Alexandru Cumpanasu: De la 11:05 pana la ora 18:00, procurorul de caz nu a cerut nimanui sa localizeze apelul Alexandrei (VIDEO)

Pana seara, procurorul de caz n-a cerut altor structuri ale statului sa localizeze apelul, iar STS-ul a facut-o din proprie initiativa, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul.

Alexandru Cumpanasu: Sunt imposibil de acceptat explicatiile ca in spatiul ororilor, acel recipient a topit carnea Alexandrei, oasele, dar n-a topit bijuteriile din argint (VIDEO)

Cei care au instrumentat cazul sunt complici din cauza faptului ca s-a intervenit total neprofesionist, ca nu erau dotati corespunzator si pentru nu tineau legatura cu familia, a precizat Alexandru Cumpanasu,.

Alexandru Cumpanasu, despre ucigasul nepoatei sale: Acest individ face parte dintr-un grup. Are doua miliarde de lei in cont, din pensie si autostop (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei - una dintre fetele agresate sexual si ucise in Caracal, a afirmat luni seara, in direct la B1TV, considera ca Gheorghe Dinca este clar parte a unui grup, si nu un .

Alexandru Cumpanasu: DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentru ca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie (VIDEO)

Motivul pentru care DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentruca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul unei.

Paul Stanescu ii raspunde lui Alexandru Cumpanasu, dupa plangerea penala la Parchetul General: Eu nu am avut legatura si nu am cunoscut vreun sef al unei grupari de interlopi

Senatorul PSD Paul Stanescu a precizat ca nu stie nimic despre vreo legatura a parlamentarilor cu interlopii, dupa ce Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, s-a prezentat, marti, la sediul.

Alexandru Cumpanasu: Am facut plangere tuturor parlamentarilor tocmai pentru a nu mi se aduce acuze ca ma gandesc doar la unul sau la doi dintre ei

Alexandru Cumpanasu merge astazi la parchet si cere aflarea adevarului in retelele de trafic de carne vie. Daca dansii nu vorbesc din proprie initiativa de ce se intampla in judetul ala poat.

EXCLUSIV Pozitia parlamentarilor de Olt, dupa ce Alexandru Cumpanasu i-a vizat intr-o plangere la Parchet: Cred ca e o aberatie Goana dupa voturi ii face pe politicieni sa ajunga la disperare PSD a politizat totul

EXCLUSIV Dupa ce Alexandru Cumpanasu a anuntat ca depune la Parchet o plangere penala impotriva tuturor parlamentarilor de Olt, pentru ca acestia sa fie audiati in legatura cu legaturile cu retelele.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Politicienii au informatii despre retele. Multa mizerie va iesi la iveala!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus la Parchetul General o solicitare pentruaudierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Am suficiente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )