Libnet.ro
UNICEF

23:15

Raed Arafat: Asa se vor proteja toate firmele din Romania de coronavirus!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Asa se vor proteja toate firmele din Romania de coronavirus!

Raed Arafat sustine ca oricine care vrea sa se protejeze in viitor si sa isi protejeze firma ar trebuie sa aiba cel putin un termometru pentru a putea lua temperatura in momentul in care angajatul ajunge la munca. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Daca totul va fi permis din 15 mai situatia ar putea sa scape de sub control

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat intr-o interventie televizata ca restrictiile luate de Romania pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost corecte si ca ele nu.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Raed Arafat: Daca nu respectam regulile pana pe 15 mai, vom impune si alte masuri. Lucrurile pot scapa de sub control

Raed Arafat sustine ca daca nu vom respecta masurile impuse pana la expirarea starii de urgenta, nu numai ca nu vom scapa de restrictii, dar se vor impune si alte masuri. Declaratia a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3.

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat.

Cum s-a hotarat Raed Arafat sa devina medic pentru situatii de urgenta: La 14 ani eram in sala de operatie, am facut chiar si o injectie

Raed Arafat a marturisit in exclusivitate, la Antena 3, motivul pentru care a decis sa se faca medic pentru situatii de urgenta. Seful DSU sustine ca totul a venit dupa ce a urmarit un serial cu paramedici.

Raed Arafat a declarat ca relaxarea restrictiilor de luna viitoare nu este o certitudine: Daca vedem ca situatia se inrautateste, s-ar putea sa nu mai fie 15 mai

Raed Arafat a declarat ca daca situatia privind evolutia epidemiei de coronavirus se inrautateste, atunci procesul de relaxare graduala a restrictiilor ar putea sa nu inceapa de la 15 mai. Seful.

Raed Arafat raspunde la intrebarea: Sa-mi fac planuri de concediu pentru la vara?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda romanilor sa nu-si faca planuri de concediu pentru la vara si sa astepte sa vada cum evolueaza criza de coronavirus.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Unii au inteles ca relaxarea a inceput deja si nu respecta regulile. Atentie, mai avem vreo 3 saptamani

Potrivit Presedintelui Romaniei,Klaus Iohannis, primele masuri de relaxare a restrictiilor, luate in contextul pandemiei de coronavirus, vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va renunta.

Firmele din UE afectate de pandemie ar putea obtine imprumuturi de pana la 5% din cifra lor de afaceri

Companiile din UE afectate de pandemia de coronavirus COVID-19) vor putea cere imprumuturi guvernamentale de pana la 5% din cifra lor de afaceri obtinuta in 2019, conform unei noi masuri propuse de Comisia Europeana, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Mobexpert a redeschis o parte dintre magazine. Comenzile online se livreaza acasa sau vor putea fi ridicate din toate magazinele

Mobexpert, companie romaneasca detinuta de antreprenorul Dan Sucu, a redeschis o parte dintre magazine incepand de luni, 27 aprilie, iar comenzile online se livreaza acasa sau vor putea fi ridicate din toate magazinele fizice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )