Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Daca totul va fi permis din 15 mai situatia ar putea sa scape de sub control

B1 B1,
Raed Arafat: Daca totul va fi permis din 15 mai situatia ar putea sa scape de sub control

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat intr-o interventie televizata ca restrictiile luate de Romania pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost corecte si ca ele nu. continuă pe B1

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Raed Arafat: Daca nu respectam regulile pana pe 15 mai, vom impune si alte masuri. Lucrurile pot scapa de sub control

Raed Arafat sustine ca daca nu vom respecta masurile impuse pana la expirarea starii de urgenta, nu numai ca nu vom scapa de restrictii, dar se vor impune si alte masuri. Declaratia a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3.

CORONAVIRUS. Dupa starea de urgenta, din 15 mai ar putea fi instituita starea de alerta. Ce interdictii vor fi mentinute (VIDEO)

La finalul starii de urgenta generata de pandemia de coronavirus, pe 15 mai, Romania ar putea trece la starea de alerta. Potrivit unor surse guvernamentale citate de B1 TV, masura ar putea sa fie luata pentru a .

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Vela: Daca facem gratare si intindem chefurile de 1 mai, s-ar putea ca din 15 mai sa nu avem atatea masuri relaxate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine ca autoritatile lucreaza la mai multe scenarii privind masurile care vor fi relaxate total sau partial incepand cu 15 mai, dar precizeaza ca varianta finala depinde de cum vor fi respectate restrictiile in urmatoarea perioada.

Vela, despre 1 Mai: Daca exageram si mergem sa facem gratare si intindem chefurile, atunci din 15 mai nu vom putea relaxa foarte multe masuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca este importanta in continuare respectarea tuturor masurilor, in caz contrar nu vor putea fi relaxate masurile din 15 mai. Vela afirma ca, in acest moment, suntem pe o panta lina, descrescatoare, dar mai trebuie rezistat doua saptamani si jumatate.

Mastile de protectie devin obligatorii din 15 mai. Care este acum pretul acestora

Din 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si atunci cand folosim transportul public in comun. Vom putea sa renuntam la purtarea mastii poate la.

VIDEO Iohannis: Din 15 mai e posibil sa relaxam anumite masuri, nu inseamna ca revenim la viata noastra normala dinainte in Parlament am vazut un spectacol sinistru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca ridicarea restrictiilor se va face gradual incepand cu 15 mai in functie de evolutia epidemiei de coronavirus, avertizandu-i pe romani ca revenirea la viata normala de dinaintea acesteia este insa departe. Seful statului a laudat, totodata, felul in care a actionat Guvernul in aceasta perioada si a lansat un atac dur la adresa PSD si a aliatilor sai din Parlament, comentand ca a vazut la Casa Poporului un spectacol sinistru. Marile festivaluri nu vor avea loc in acest an, daca se reiau competitiile sportive, vor fi fara spectatori Nu vom putea pleca din localitate fara motivIohannis sustine relocarea unor capacitati de productie strategica in UEMi pare nedrept ca pensionarii sa plateasca intreaga nota a epidemieiIohannis: E prematur sa spunem ca vom avea alegeri anul acesta. Daca nu pot fi organizate in siguranta, trebuie amanateSunt foarte multi care cer testarea in masa pentru coronavirus. OMS spune ca nu prea are rost. Testarea se face la persoana suspecta, nu la tot poporu .

Relaxarea din 15 mai are sanse mari sa ramana pe hartie

Ridicarea graduala a restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta incepand cu data de 15 mai ar putea fi realizabila doar daca situatia din intervalul anterior acestui orizont de asteptare va indeplini, cumulativ, patru conditii esentiale. Astfel, ne putem relaxa doar daca numarul de decese, numarul de pacienti de la ATI si numarul cazurilor noi vor scadea semnificativ, iar focarele de COVID-19 vor fi stinse.

Arafat: Daca vrem sa facem totul de la 15 mai, s-ar putea sa scape de sub control treaba in acest moment trebuie sa respectam regulile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat, joi, ca a observat ca pentru unii a inceput deja relaxarea si ca, dupa doua saptamani, s-ar putea sa se impuna si alte restrictii daca apare un numar exploziv de cazuri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )