Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raed Arafat: Ne asteptam ca luna septembrie si luna octombrie sa fie doua luni dificile

B1 B1,
Raed Arafat: Ne asteptam ca luna septembrie si luna octombrie sa fie doua luni dificile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a precizat, vineri seara, ca lunile ce urmeaza septembrie si octombrie) vor fi dificile din punctul de vedere al riscului de infectare cu. continuă pe B1

Ce s-a intamplat cu barbatul care i-a spus lui Raed Arafat ca il va ingropa alaturi de un porc

Barbatul din Alba Iulia, care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat, in luna iulie, a fost retinut, apoi plasat sub control judiciar. Barbatul este adept al teoriei conform careia virusul SARS-CoV-2 nu exista. Acesta a fost plasat de judecatori sub control judiciar si urmeaza sa fie eliberat, vineri, dupa ce expira ordonanta de retinere.

Raed Arafat, despre cum va fi luna septembrie: Are o incarcatura de riscuri mai mare!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre ce se va intampla din luna septembrie in contextul pandemiei de coronavirus.

Avertismentul lui Raed Arafat: Nu am vazut ce e mai rau din aceasta pandemie!

Raed Arafat a tras un semnal de alarma si a spus ca putem sa ne asteptam la o situatie mai rea la toamna si la iarna. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, a declarat ca sunt foarte multi experti care vin cu pareri nefondate care din pacate au efect asupra unei parti din populatie.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

RAED ARAFAT: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat, conform Hotnews.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat.

Barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook a fost retinut de procurori

Barbatul care l-a amenuintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook in luna iulie a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT. Raul Coltor, un barbat din Alba Iulia adept al conspirationistilor, a scris ca il va ucide pe seful DSU, iar Raed Arafat a facut plangere penala pe numele acestuia.

Raed Arafat a fost intrebat daca si-ar trimite copilul la scoala, in cazul in care ar fi parinte. Cum a raspuns seful DSU

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat ca si-ar trimite copilul la scoala, in cazul in care ar avea unul, in conditiile actuale, dar cu conditia sa stie ca exista masuri luate bine si clare. Seful DSU spune ca felul in care se vor deschide scolile trebuie sa se clarifice mai mult, insa cert este ca vor fi fie cu elevii in scoala, fie cu elevii impartiti intre scoala si online.

RAED ARAFAT: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, avertizeaza ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau.

RAED ARAFAT: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, avertizeaza ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )