Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

B1 B1,
Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

Raed Arafat a vorbit, cu o zi inainte de inceperea scolilor, despre despre perioada dificila care va urma si ca este esentiala colaboarea dintre profesori, parinti si autoritati, conform. continuă pe B1

Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

Raed Arafat a vorbit, cu o zi inainte de inceperea scolilor, despredespre perioada dificila care va urma si ca este esentiala colaboarea dintreprofesori, parinti si autoritati, conformStir.

ARAFAT: COVID se va asocia cu gripa sezoniera si vom avea o perioada dificila

Raed Arafat a declarat duminica seara ca gripa sezoniera se va asocia cu COVID-19 si va fi o perioada dificila pentru ca persoanele vulnerabile pentru coronavirus sunt vulnerabile si in cazul gripei. recomandand vaccinarea impotriva acesteia. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a recomandat vaccinarea antigripala, conform news. ro.

Arafat: COVID se va asocia cu gripa sezoniera si vom avea o perioada dificila. Persoanele vulnerabile la coronavirus sunt vulnerabile si in cazul gripei

Raed Arafat a declarat duminica seara ca gripa sezoniera se va asocia cu COVID-19 si va fi o perioada dificila pentru ca persoanele vulnerabile pentru coronavirus sunt vulnerabile si in cazul gripei. recomandand vaccinarea impotriva acesteia. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a recomandat vaccinarea antigripala.

Orban, inainte de inceperea scolilor: ii rog pe parinti sa aiba incredere! Copiii au nevoie de scoala

Premierul Ludovic Orban roaga parintii sa aiba incredere in masurile luate de Guvern, inaintea de inceperea scolii, si sa monitorizeze atent starea de sanatate a celor mici.

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Raed Arafat a incurcat-o. Dat in judecata pentru 1 milion de euro

Dupa 14 zile de carantina si un proces in care lui Raed Arafat i s-au cerut daune morale uriase, localitatea Gornet din Prahova si-a recapatat libertatea pe 6 august. Reprezentantii primariei refuzau sa mai vorbeasca, in schimb, avocatul comunitatii a promis ca va ataca decizia instantei cu recurs. Astazi, acesta a dezvaluit, la Romania TV, .

Raed Arafat, despre pedepsele pe care le vor primi elevii care nu vor sa poarte masca la ore. Ce li se va interzice

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a explicat in cursul serii de miercuri importanta informarii copiilor cu privire la purtarea mastilor la scoala. Acesta insista pe impunerea unor reguli clare inca din prima zi de scoala, expunand elevilor consecintele pe care le poate avea nerespectarea acestora. Elevii care nu vor sa poarte masca, scosi .

Raed Arafat, apel catre romani: Sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere

Secretarul de stat Raed Arafat face apel ca populatia vulnerabila sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere, deoarece exista riscul ca gripa sa se asocieze cu noul coronavirus si efectele sa fie dintre cele mai grave.

Raed Arafat, omagiu pentru pompierii-eroi: Pompierii sunt o arma foarte veche a Romaniei. Astazi le recunoastem meritele

Raed Arafat a facut un anut cu ocazia Zilei Pompierilor. Acesta vorbit despre importanta pompierilor pentru noi toti, pentru salvarea de vieti omenesti.

Alexandru Rafila: Numarul de cazuri de COVID-19 va creste inevitabil odata cu inceperea scolilor

MediculAlexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit, joi seara,in platoul Digi24 despre evolutia numarul de infectari cu COVID-19 in perioada urmatoare si mai ales in contextul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )