Libnet.ro
UNICEF

22:45

Orban, inainte de inceperea scolilor: ii rog pe parinti sa aiba incredere! Copiii au nevoie de scoala

Antena3 Antena3,
Orban, inainte de inceperea scolilor: ii rog pe parinti sa aiba incredere! Copiii au nevoie de scoala

Premierul Ludovic Orban roaga parintii sa aiba incredere in masurile luate de Guvern, inaintea de inceperea scolii, si sa monitorizeze atent starea de sanatate a celor mici. continuă pe Antena3

Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

Raed Arafat a vorbit, cu o zi inainte de inceperea scolilor, despre despre perioada dificila care va urma si ca este esentiala colaboarea dintre profesori, parinti si autoritati, conform.

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Orban, despre redeschiderea scolilor: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

Dupa ministrul Educatiei, si premierul Ludovic Orban da asigurari ca autoritatile sunt pregatite sa intervina la orice situatie care ar putea aparea, pe fondul epidemiei de COVID-19, dupa inceperea noului an scolar. Orban a sustinut ca nu exista niciun fel de incertitudine, pentru ca se stie demult cum va incepe scoala. in plus, premierul mai insista ca mare parte din responsabilitate revine autoritatilor locale care beneficiaza de autonomie. Guvernul a alocat 50 de milioane de euro pentru mastile destinate elevilor.

Orban, despre deschiderea scolilor: Suntem pregatiti sa reactionam in functie de fiecare noua situatie aparuta

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca autoritatile sunt pregatite sa intervina la orice situatie care ar putea aparea, pe fondul epidemiei de COVID-19, dupa inceperea noului an scolar.

Virgil Musta: inceperea scolilor ar putea spori numarul de cazuri de COVID-19. Speram sa nu fie un numar foarte mare

Virgil Musta, medic-sef al Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat ca odata cu inceperea anului scolar numarul cazurilor de infectare ar putea spori.

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )