Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, cel mai dur avertisment pentru tara noastra: Am putea ajunge sa alegem intre un bolnav si altul pe cine intubezi, pe cine ventilezi

Playtech Playtech,
Raed Arafat, cel mai dur avertisment pentru tara noastra: Am putea ajunge sa alegem intre un bolnav si altul pe cine intubezi, pe cine ventilezi

In contextul exploziei de imbolnaviri cu COVID-19, scenariile autoritatilor devin greu de suportat si de imaginat, intrucat sistemul sanitar poate ajunge sa clacheze, daca numarul pacientilor va atinge limita maxima. Astfel, Raed Arafat a dezvaluit in cursul serii de ieri cel mai dur scenariu de pana acum: Medicii ar putea sa aleaga cine sa traiasca, . continuă pe Playtech

Reteta ciorba de potroace. Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Dupa o noapte de petrecere si excese alimentare, ciorba de potroace este o mancare traditionala foarte cautata. Cel mai bun remediu pentru mahmureala este ciorba de potroace Profesorul barladean, Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti propune o reteta de ciorba de potroace. Ciorba petrecaretilor, cum i se mai spune, este pe cat de simplu .

Coronavirus Noua Zeelanda: Cel mai mare oras din tara a fost pus in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata

Noua Zeelanda a anuntat descoperirea a patru cazuri de COVID-19, primele de transmitere locala dupa 102 zile fara infectari, asa ca de miercuri, cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata, relateaza BBC, preluat de Mediafax.

Raed Arafat, avertisment crunt despre pericolul care ii pandeste pe romani: Va recomand sa aveti mare grija!

Seful DSU, Raed Arafat, trage un semnal de alarma vizavi de pericolul reprezentat de sursele care vor sa dezinformeze si sa instige la nerespectarea masurilor de siguranta impotriva raspandirii COVID-19. in urma cu putin timp, medicul a transmis un mesaj pe Facebook prin care avertizeaza cetatenii sa se fereasca de acele persoane care raspandesc minciuni.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

Raed Arafat: Exista limite ale sistemului sanitar. Daca toate paturile de terapie intensiva vor fi ocupate, s-ar putea ajunge la situatia in care doi bolnavi au nevoie de acelasi ventilator (VIDEO)

Autoritatile se tem de posibilitatea ca sistemul sanitar din Romania sa fie supus la un stres maxim, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Raed Arafat: Au existat personaje care si-au batut joc de regulile de protectie sanitara. E libertatea ta sa nu porti masca si sa te infectezi, dar pana la momentul in care ii imbolnavesti pe ceilalti (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este de parere ca anumite personaje din spatiul public si-au batut joc de regulile de protectie sanitara, desi acestea.

Cat de grava este situatia in Romania. Raed Arafat, dezvaluiri de ultima ora

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne a facut un anunt ingrijorator in ceea ce priveste numarul record de noi cazuri de COVID-19. Oficialul a transmis ca, daca situatia nu se imbunatateste, asupra sistemului sanitar va cadea o mare presiune, in deosebi asupra sectiilor de Terapie Intensiva. Raed Arafat, despre numarul record de cazuri de .

Coronavirus: Germania a inregistrat cel mai mare numar de noi infectii de la inceputul lunii mai

Germania a inregistrat miercuri cel mai mare numar de noi infectii cu coronavirusul de mai bine de trei luni, ministerul sanatatii Jens Spahn avertizand ca noi focare au fost depistate in aproape toata tara datorita persoanelor care se intorc din concediu si a celor care merg la petreceri, relateaza Reuters si TheLocal. de.

Politia olandeza a destructurat cel mai mare laborator de cocaina. 17 persoane au fost retinute (VIDEO)

Politistii olandezi au anuntat, marti, ca au arestatmaimulte persoane dupa ce au destructurat cel mai mare laborator de producere a drogurilor de mare risc gasit vreodata in tara. Descoperirea a av.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )