Libnet.ro
UNICEF

05:15

RAED ARAFAT: indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor inseamna pacient in plus, si, probabil, persoane decedate in plus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor inseamna pacient in plus, si, probabil, persoane decedate in plus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat miercuri ca Romania se afla pe un trend ascendent important in ceea ce priveste cazurile de COVID-19 si ca indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor nu inseamna decat pacient in plus si, probabil, in plus, persoane decedate. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: indemnurile la nerespectarea regulilor inseamna pacienti in plus si probabil alti pacienti decedati Apel catre populatie sa nu aglomereze 112

Secretarul de stat Raed Arafat a facut miercuri un nou apel catre populatie sa respecte regulile sanitare, spunand ca indemnurile din spatiul public la nerespectarea masurilor inseamna pacienti in plus si probabil alti pacienti decedati. De asemenea, el a facut apel catre romani sa nu aglomereze 112, sunand, de exemplu, pentru a cere testarea pentru COVID-19.

Raed Arafat: indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor nu inseamna decat pacienti in plus si probabil persoane decedate in plus (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a lansat un nou apel la respectarea regulilor de protectie sanitara, miercuri. indemnarea populatiei la nerespectarea.

RAED ARAFAT: Proiect de OUG privind tratarea persoanelor asimptomatice - in prima lectura in sedinta de Guvern

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a informat ca, in sedinta de Guvern de astazi, a fost prezentat in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care vizeaza modificari privind modul in care vor fi tratati pacientii asimptomatici.

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Avertisment sumbru pentru Romania facut de Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta nu aduce vesti bune despre pandemia de coronavirus, ba chiar vorbeste despre o situatie din ce in ce mai grava! Raed Arafat, avertisment sumbru despre coronavirus Numarul de cazuri noi de infectari cu noul COVID-19 a depasit orice imaginatie in Romania, .

Raed Arafat recomanda romanilor sa nu-si cumpere concedii in strainatate la iarna

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, i-a sfatuit pe cei care intentionau sa plece din tara sa nu isi faca planuri.

Guvernul a adoptat Hotararea care stabileste purtarea obligatorie a mastilor in spatiile publice. Decizii importante anuntate de Raed Arafat

Recomandarile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind masurile care trebuie luate de autoritati pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19 au devenit obligatorii odata cu transpunerea lor intr-o Hotarare de Guvern. Raed Arafat a vorbit despre aceste reguli adoptate de Executiv, in cadrul unei conferinte de presa.

Raed Arafat, secretar de stat: Nu stiu cine a dat ordinul de primire a pelerinilor la Iasi

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca nu stie cine a dat ordinul de acceptare la Iasi .

Raed Arafat: Oamenii sa nu apeleze la 112 doar pentru testare COVID

Intr-o conferinta de presa ulterioara sedintei de Guvern de miercuri, dr. Raed Arafat a vorbit despre trendul ascendent al epidemiei de COVID-19 din Romania si a chemat populatia sa fie partenera in lupta impotriva virusului.

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile. Noi restrictii anuntate de Raed Arafat DOCUMENT

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, dupa sedinta CNSU, ca s-a decis propunerea prelungirii stprii de alerta cu 30 de zile. Seful DSU, Raed Arafat, a trecut in revista unele restrictii luate de CNSU in contextul cresterii alarmante a numarului de noi infectari de la o zi la alta.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )