Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raed Arafat, declaratie de ultima ora despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, declaratie de ultima ora despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Raed Arafat a transmis un mesaj legat de despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Nu se pune problema sa fie deconectat de la aparate, a declarat Raed Arafat, directorul Inspectoratului pentru Si. continuă pe Antena3

Pro TV, anunt de ULTIMA ORA despre Cabral! Cine ar fi crezut ca se va intampla asta dupa 4 ani?

Cabral ajunge la un numar aniversar la Pro TV. Mai precis, la emisiunea Ce spun romanii. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA.

Mihai Constantinescu, ultimele informatii despre starea sa de sanatate. Internetul a luat foc, dupa ce s-a anuntat ca artistul a murit

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si o apropiata a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Libertatea ca starea de sanatate a artistului se imbunatateste. Este.

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves.

Viorel Catarama, decizie de ultima ora! Va depune plangeri penale dupa ce candidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii

Decizie de ultima ora luata de Viorel Catarama, dupa cecandidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii. Candidatul partidului Dreapta Liberala a anuntat ca va inainta mai multe.

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale .

Descoperire de ultima ora in cazul olandezului acuzat de moartea Adrianei. Barbatul ar fi intretinut relatii intime in apartamentul inchiriat

Anchetatorii au gasit probe care arata ca olandezul ar fi intretinut relatii sexuale in apartamentul pe care il inchiriase in Bucuresti. Nu se stie deocamdata daca si in acest caz vorbim despre un abuz,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )