Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Constantinescu, ultimele informatii despre starea sa de sanatate. Internetul a luat foc, dupa ce s-a anuntat ca artistul a murit

Antena3 Antena3,
Mihai Constantinescu, ultimele informatii despre starea sa de sanatate. Internetul a luat foc, dupa ce s-a anuntat ca artistul a murit

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si o apropiata a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Libertatea ca starea de sanatate a artistului se imbunatateste. Este. continuă pe Antena3

Raed Arafat, declaratie de ultima ora despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Raed Arafat a transmis un mesaj legat de despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Nu se pune problema sa fie deconectat de la aparate, a declarat Raed Arafat, directorul Inspectoratului pentru Si.

Dupa ce presa tabloida a anuntat decesul lui MIHAI CONSTANTINESCU, spitalul NEAGA INFORMATIA (GALERIE FOTO)

UPDATE:La aceasta ora, nu este decedat, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. Vestea tragica, cum ca Mihai Constantinescu ar fi decedat, a aparut in aceasta.

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves.

A MURIT MIHAI CONSTANTINESCU? Dupa ce presa tabloida a anuntat decesul acestuia, spitalul NEAGA INFORMATIA (GALERIE FOTO)

UPDATE:La aceasta ora, nu este decedat, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. Vestea tragica, cum ca Mihai Constantinescu ar fi decedat a aparut in aceasta.

GATA! S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU (GALERIE FOTO)

Indragitul artist Mihai Constantinescu se afla internat, in continuare, la spitalul Floreasca din Capitala. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE.

FAKE NEWS in aceasta dimineata: Mihai Constantinescu a murit. Cantaretul este in viata, sotia sa infirma vestea mortii

Un fake news cumplit a aparut in aceasta dimineata pe mai multe publicatii online din Romania: titluri care anuntau moartea lui Mihai Constantinescu. Stirea s-a propagat din site in site in doar cateva minute.

Noi informatii despre transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate

Apar noi informatii despre transferul in strainatate al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din Turcia. Costul.

Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Mihai Constantinescu n-a murit! in dimineata aceasta s-a spus cu exactitate ca artistul a incetat din viata. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reactie oficiala. Este o stire falsa la momentul acesta. Este in viata. Mai multe detalii nu va pot da. De la inceput sotia domnului Mihai Constantinescu a decis de .

Redactia B1.RO regreta preluarea si publicarea stirii false privind moartea lui Mihai Constantinescu: La momentul difuzarii, evenimentul infirmat ulterior era deja raspandit in media online

Redactia B1. RO isi prezinta scuzele de rigoare atat fata de public, cat si fata de familia lui Mihai Constantiescu, dupa ce vineri, 27 septembrie, a publicat un material de presa prin care anunta decesul.

Fosta sotie, prima reactie dupa stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Cum a primit vestea

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a reactionat la stirea falsa care spunea ca iubitul artist a murit. Mihaela Constantinescu, alaturi de prietenii buni si familie sunt extrem de indignati de cele scrise si dezamagiti de vestea tragica ce nu avea un strop de adevar in ea. Cum a reactionat si ce era pe cale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )