Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raed Arafat, despre carantina la nivel national: Nimeni nu doreste sa ia masuri absolute, dar anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze

B1 B1,
Raed Arafat, despre carantina la nivel national: Nimeni nu doreste sa ia masuri absolute, dar anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat miercuri seara ce masuri restrictive pregatesc autoritatile dupa ziua in care s-a inregistrat un record de decese si de noi cazuri de. continuă pe B1

Raed Arafat, despre restrictiile legate de procesiunile religioase: Problema majora aici este numarul mare de persoane ce vin folosind autocare in care stau cate 7 - 8 ore

Raed Arafat a discutat despre masurile sanitare si de protectie impuse de catre autoritati, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a discutat.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia de la ATI: Resursa umana e una din limitari. Atunci cand sectiile de terapie intensiva devin total aglomerate, este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Uergenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista mai multe moduri in care poate fi gestionata situatia locurilor de la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19,.

Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca nu se pune problema inchiderii scolilor din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. Nici alte.

Raed Arafat, despre masurile ce ar putea fi aplicate in plan local: Interzicerea evenimentelor precum nunti, botezuri inchiderea sau sistarea activitatilor din restaurante, in interior (VIDEO)

In cursul conferintei de luni seara, organizata dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Este oficial. Raed Arafat anunta prapad in toata Romania. Ce orase vor intra in carantina

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a confirmat oficial, ieri seara, situatia difcila prin care trece Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Raed Arafat impreuna cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, au transmis noi masuri anti-COVID-19. Printre acestea se numara si carantinarea anumitor localitati care nu intrunesc conditiile de siguranta cu privire la numarul cazurilor de .

VIDEO Raed Arafat: Carantina pentru localitatile cu indice de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori, daca exista focare active Se interzic pelerinajele de sarbatorile religioase

Raed Arafat a cerut luni comitetelor judetene sa se reuneasca de urgenta pentru a impune, acolo unde este cazul, regulile de prevenire a epidemiei de coronavirus. Astfel, acolo unde se inregistreaza un indice de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile se va trece la carantinarea localitatilor, daca exista focare active, iar unde indicele de incidenta este intre 1,5 si 3 autoritatile locale trebuie sa interzica nuntile sau botezurile, sa inchida activitatea restaurantelor in interior si sa se revina din nou la telemunca.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Se discuta despre suspendarea activitatii agentilor economici care nu respecta regulile (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat marti, in cadrul emisiunii Talek B1, ca in acest moment autoritatile discuta despre posibilitatea ca activitatea agentilor.

Raed Arafat, anunt despre riscul ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta

Raed Arafat a vorbit, marti seara, despre riscul ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat marti un nou record de pacienti la ATI si morti din cauza COVID-19. Astfel, secretarul de stat in MAI recunoaste ca organizarea alegerilor locale a contribuit la explozia numarului de cazuri noi.

Raed Arafat, avertisment crunt dupa atingerea unui nou record de imbolnaviri si decese: Ne indreptam spre un prag foarte periculos

Raed Arafat trage un mare semnal de alarma cu privire la situatia Romaniei in urmatoarea perioada. Sistemul sanitar este pe cale sa clacheze, iar medicii nu mai au mult timp pana vor fi pusi in situatia sa aleaga pe cine sa traiasca si cine nu. Seful DSU prevede o inasprire a masurilor de restrictie, dorite .

RAED ARAFAT: Este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti, asa cum au patit colegii nostri din Italia

Medicul Raed Arafat sustine ca se poate intampla ca Romania sa ajunga in situatia in care au fost Italia si alte tari, unde medicii au fost nevoiti sa aleaga ce pacienti beneficiaza de terapie intensiva si care nu, decizii luate pe fondul unei supraaglomerari a unitatilor sanitare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )