Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raed Arafat, despre colindatul de sarbatori: Nu etnologii trateaza oamenii la spitale, nu ei se vor imbolnavi

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre colindatul de sarbatori: Nu etnologii trateaza oamenii la spitale, nu ei se vor imbolnavi

Raed Arafat recomanda romanilor sa fie foarte atenti in perioada sarbatorilor de iarna la respectarea regulilor sanitare, astfel incat sa nu ajunga la spital din cauza infectarilor cu Sars-Cov-2. continuă pe Adevărul

RAED ARAFAT, DESPRE SARBATORI: Respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat, pentru sarbatorile care urmeaza, respectarea regulilor sanitare si limitarea la maximum a mobilitatii si a intalnirilor cu persoanele cu care nu avem contact in mod obisnuit.

Raed Arafat, despre sarbatorirea Craciunului si Revelionului in pandemie: in casa omului nu poti sa stabilesti numarul maxim de persoane. Este recomandabil ca lumea sa ramana in randul familiei apropiate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, recomanda la petrecerile de Craciun si Revelion sa participe doar persoanele din aceeasi familie pentru a se evita riscul raspandirii.

Starea de alerta se prelungeste. Anuntul lui Raed Arafat despre restrictiile din Romania, de la ora 19.00

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat sustine declaratii de presa, de la ora 19. 00, la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, care a decis restrictiile pentru urmatoarele 30 de zile, adica si pentru perioada Craciunului si a Revelionului.

Sfatul clar dat de Raed Arafat pentru cei care vor sa petreaca de Craciun si Revelion

In prag de Sarbatori, Raed Arafat vine cu un sfat clar pentru cei care vor sa petreaca de Craciun si Revelion. Sfatul clar este respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii si a contactului, mai ales cu persoanele cu care nu stam si nu avem contact cu ei tot timpul, purtarea mastii, a spus secretarul de stat, in exclusivitate la Antena 3.

Anunt de ultima ora al lui Raed Arafat. Restrictii noi de sarbatori, se prelungeste starea de alerta

Raed Arafat a anuntat noi restrictii, dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat: De Sarbatori, ganditi-va la sanatatea dumneavoastra si a familiei. incercati sa limitati numarul celor cu care va intalniti

Raed Arafat a vorbit, joi seara, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,despre limitarea intalnirilor in perioada sarbatorilor, pentru a evita infectarea cu COVID-19.

Starea de alerta, prelungita inca 30 de zile. Raed Arafat: De Sarbatori, va rog sa va ganditi la sanatatea dumneavoastra, a familiei si a celor din jur

Dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat anunta pentru cat timp va fi prelungita starea de alerta si care vor fi restrictiile impuse populatiei din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Toate paturile ATI in Bucuresti, ocupate. Raed Arafat: Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, familiile refuza transferul pacientilor

Raed Arafat a oferit informatii in exclusivitate despre transferul pacientilor in alte orase. Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, de multe ori, familiile refuza transferul pacientilor, chiar daca ei sunt la Unitatile de Primiri Urgenta si nu avem loc pentru ei. incercam sa convingem familiile ca e in binele pacientului sa ajunga intr-o sectie de Terapie Intensiva, decat sa ramana intr-o unitate de Primiri Urgenta la Bucuresti, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Cate persoane pot participa la petrecerile de Craciun si Revelion. Raspunsul lui Raed Arafat

In plina pandemie de coronavirus, Raed Arafat a facut cateva precizari despre modul in care vor petrece romanii Craciunul si Revelionul. Secretarul de stat spune ca autoritatile nu pot sa impuna un numar maxim de persoane care sa participe la aceste petreceri, insa vine cu o recomandare.

Ce restrictii au romanii de Craciun si Revelion. Raed Arafat a facut anuntul momentului VIDEO

In urma sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de joi, Raed Arafat a anuntat ca incepand din 14 decembrie starea de alerta va fi prelungita pentru inca 30 de zile. Asadar, sarbatorile de iarna din acest an vor fi celebrate de romani cu restrictii. Se vor aplica aceleasi reguli ca si pana acum, iar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )