Libnet.ro
UNICEF

10:00

Raed Arafat, despre comandorul Ion Staiculescu: Am avut ocazia sa zbor de mai multe ori cu dansul in misiuni delicate de salvare

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre comandorul Ion Staiculescu: Am avut ocazia sa zbor de mai multe ori cu dansul in misiuni delicate de salvare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu in care vorbeste despre faptul ca a zburat ipreuna cu acesta de multe ori, in misiuni delicate de salvare. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Raed Arafat, dupa moartea comandorului Ion Staiculescu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu in care vorbeste despre faptul ca a.

Raed Arafat, in DOLIU. Este, fara indoiala, o pierderea mare si grea

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a transmis duminica un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu, precizand ca a zburat impreuna cu acesta de ma.

Ceremonii in memoria comandorului Ion Staiculescu

In toate unitatile militare din tara vor fi organizate, luni, de la ora 8. 15, ceremonii de comemorare a comandorului Ion Staiculescu, decedat in misiune sambata, in Franta, unde participa la un exercitiu multinational, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Mihai Fifor, dupa moartea pilotului Ion Staiculescu: Vinerea trecuta ne intorceam impreuna cu el la mansa din Polonia. Radea sagalnic in mustata si planuia urmatorul zbor (FOTO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii comandantului Grupului 90 Operational din Baza 90 Transport Aerian Otopeni, pilotul Ion Staiculescu, care s-a stins din viata s.

Raed Arafat, nou avertisment cu privire la tigarile Iqos si Glo: Daca nu oprim promovarea lor pierdem un numar de tineri care devin fumatori. Si vanzatorii de droguri, si cei de tigari vand moartea, diferenta e ca...

Secretarul de stat al MAI Raed Arafat trage din nou un semnal de alarma cu privire la consumul de tutun si mai ales la efectele nocive ale dispozitivelor care incalzesc tutunul si care sunt intens promovate in.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

Procurorul Augustin Lazar a sustinut ca nu a apucat sa discute cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea acesteia,anuntand ca asteapta motivarea.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia. Asteptam sa vedem considerentele acestei decizii

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat joi ca nu a discutat, deocamdata, cu Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Lazar a adaugat ca asteapta sa vada motivarea Curtii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )