Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

B1 B1,
Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

Procurorul Augustin Lazar a sustinut ca nu a apucat sa discute cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea acesteia,anuntand ca asteapta motivarea. continuă pe B1

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia. Asteptam sa vedem considerentele acestei decizii

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat joi ca nu a discutat, deocamdata, cu Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Lazar a adaugat ca asteapta sa vada motivarea Curtii.

Augustin Lazar, dupa decizia CCR: Din momentul in care va fi publicata in Monitorul Oficial,devine general obligatorie

Augustin Lazar a vorbit, joi, despre decizia Curtii Constitutionale. Procurorul general a precizat ca nu va comenta ce discuta politicienii in spatial public, atunci cand a fost intrebat daca sefa DNA ar.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR: Cand se incheie termenul pana la care Iohannis poate fi obligat Iohannis sa o revoce pe sefa DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat ca, in termen de 45 de zile de la aparitia in Monitorul Oficial a motivarii CCR, presedintele Klaus Iohannis ar putea sa fie nevoit sa.

Augustin Lazar: Asteptam motivarea CCR sa vedem daca mai exista sau nu independenta procurorilor

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca Ministerul Public asteapta la randul sau publicarea motivarii deciziei Curtii Constitutionale de miercuri pentu a vedea daca mai exista sau nu o independenta a procurorilor.

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa.

Augustin Lazar, despre inchisoarea CIA din Romania: Ancheta a inceput in 2012. Pentru aflarea adevarului este necesara o cooperare judiciara internationala

Ancheta in privinta existentei inchisorilor CIA in Romania a inceput in 2012, dar pentru aflarea adevarului este necesara o cooperare judiciara internationala, a afirmat joi procurorul general Augustin Lazar, aflat la Salonul International de Carte Bookfest.

Augustin Lazar, in ziua deciziei CCR: Sunt rationamente in spatiul public ce nu apartin ratiunii, ci spectacolului judiciar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atras atentia asupra riscurilor pierderii increderii in sistemul de justitie, in special in contextul spectacolului judiciar creat de opiniile din spatiul public ce au criticat deciziile magistratilor din ultima vreme.

Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

Romania s-a aflat din nou pe prima pagina a publicatiilor internationale. Decizia luata de CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi a fost amplu dezbatuta de presa straina, care sustine ca presedintele Klaus.

Liberalul Viorel Catarama, despre decizia CCR: E clar! Iohannis trebuie sa o demita pe Kovesi

Liberalul Viorel Catarama declara ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o demita cat mai repede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Primvicepresedinte PNL Sector 2 este de parere ca incertitudinea.

Orban, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: mbraca caracterul unei lovituri de stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista unui conflict constitutional intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei imbraca caracterul unei lovituri de stat. De asemenea, acesta a spus ca presedintele nu poate fi determinat sa ia o decizie impotriva vointei oamenilor care i-au acordat mandatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )