Libnet.ro
UNICEF

16:45

Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: Interventia este una extrem de grea

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: Interventia este una extrem de grea

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, motivele pentru care echipajele de salvare din capitala britanica se confrunta cu o sarcina extrem de dificila in i. continuă pe Antena3

Aceasta tanara a fost prinsa in incendiul urias din Londra. A scris pe Twitter: Nu-mi pot parasi casa pentru ca voi muri din cauza fumului! Ce a urmat

O tanara care a fost prinsa in incendiul urias din Londra a scris pe contul sau de Twitter mai multe mesaje. Femeia, al carei cont Twitter este @rsrzy, a postat primul ei tweet in jurul orei.

MAE verifica daca exista romani afectati de incendiul devastator din vestul Londrei. Numerele la care puteti cere ajutor

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord are in atentie incendiul produs miercuri dimineata, intr-o cladire de apartamente din Londra, informeaza un.

Incendiul din Londra: Ministerul de Externe anunta ca nu sunt romani printre victime (VIDEO)

Un incendiu devastator a cuprins in noaptea de marti spre miercuri un bloc de 30 de etaje din Londra. Aproximativ 30 de persoane au avut de suferit in urma evenimentului, conform primelor informatii.

Raed Arafat: Romania va asigura in premiera, componenta virtuala a exercitiului NATO din Bosnia

Raed Arafat, a declarat ca datorita rezultatelor foarte bune ale exercitiului de cooperare civil-militara in cazul producerii unor situatii de urgenta, organizat anul trecut la Targu Mures de Centrul.

Gestul incredibil al lui Jamie Oliver fata de victimele incendiului devastator din Londra

Anglia este greu incercata! Dupa atacurile teroriste de acum cateva saptamani, alte persoane isi pierd viata intr-un cumplit incendiu izbucnit la un turn cu 27 de etaje din Londra. Jamie Oliver a fost printre primele vedete care au dat o mana de ajutor victimelor si familiilor ramase fara locuinta.

Incendiul din Londra: Cel putin sase persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Cel putin sase persoane au murit in incendiul care a izbucnit intr-un bloc din Londra. Putem confirma decesul a sase persoane la acest moment, in urma incendiului din Kensington care a.

Incendiul din Londra. Reactia internautior dupa ce un jurnalist a facut o remarca nepotrivita la adresa unui copil care a reusit sa scape: Ce reporter idiot. Cum sa spui asa ceva?

Un jurnalist care a fost martor la incendiul din Londra a fost asupru criticat de internauti pentru replica pe care i-a dat-o unui baiat care tocmai reusise sa iasa impreuna cu bunica sa din incendiul.

Incendiul din Londra. Cum a reusit un tanar sa coboare de la etajul 17 - VIDEO

Cel putin 30 de oameni au fost raniti in incendiul de la Londra si sunt tratati la cinci spitale. Este un bilant intermediar al incendiului care a cuprins un bloc turn cu 120 de apartamente din vestul.

FOTO + VIDEO. MAE: Ambasada Romaniei in Marea Britanie verifica daca au fost cetateni romani afectati de incendiul dintr-un bloc din Londra

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord verifica daca au fost cetateni romani afectati de incendiul care a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, intr-un bloc din Londra, a precizat Ministerul de Externe.

Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un bloc de locuinte sociale din Londra: Sase morti

Cel putin sase persoane au murit in incendiul care a devastat in noaptea de marti spre miercuri un bloc turn de locuinte sociale din Londra, un bilant provizoriu care s-ar putea agrava, anunta politia londoneza, citata de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )