Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un bloc de locuinte sociale din Londra: Sase morti

Hotnews Hotnews,
 Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un bloc de locuinte sociale din Londra: Sase morti

Cel putin sase persoane au murit in incendiul care a devastat in noaptea de marti spre miercuri un bloc turn de locuinte sociale din Londra, un bilant provizoriu care s-ar putea agrava, anunta politia londoneza, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Florin Iaru vorbeste la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi

Scriitorul Florin Iaru vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi, o colectie de povestiri scurte, in registru realist, dar uneori si la limita dintre fantastic si horror.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Un pin din SUA, cu varsta de 5.067 de ani, cel mai longeviv organism de pe planeta datat cu exactitate

O echipa de cercetatori din Statele Unite tine o evidenta, numita Lista Vechimii, in care sunt mentionati arborii stravechi datati in mod oficial. Printre acestia se numara un smochin din Sri Lanka, ce are cel putin 2. 222 de ani, un chiparos patagonez din Chile, de 3. 627 de ani, la fel de vechi ca monumentul Stonehenge. Insa, cel mai batran copac de pe lista, un pin apartinand aceleiasi specii, Pinus longaeva, din aceeasi zona, are, conform datarilor, 5. 067 de ani, fiind in viata pe vremea cand egiptenii din Antichitate au inceput sa ridice piramidele.

Peste 3 MILIARDE de dolari! Cine este cel mai BINE PLATIT sportiv din lume: Cat castiga Messi, Serena Williams, Federer si altii

Miercuri, revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platiti sportivi din intreaga lume. intre primii 100, exista doar o singura femeie, mai exact Serena Williams, care ocupacare.

Peste 3 MILIARDE de dolari! Cine este cel mai BINE PLATIT sportiv din lume: Cat castiga Messi, Serena Williams, Federer si altii

Miercuri, revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platiti sportivi din intreaga lume. intre primii 100, exista doar o singura femeie, mai exact Serena Williams, care ocupacare.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS).

Cum a scapat de POLITIE cel mai BATRAN dealer de HEROINA! Are 81 de ani si isi tinea marfa in carja

Cel mai in varsta dealer de heroina este Albert Maycock, are nu mai putin de 81 de ani si locuieste in Marea Britanie. Creativ din fire, barbatul isi tinea marfa fie in.

Assassin`s Creed Origins te intoarce in timp in cel mai nou joc Ubisoft

A trecut destul de mult timp de cand am avut parte de un nou joc din serie, dar Assassin`s Creed Origins se pregateste sa fie cel mai spectaculos titlu. Dupa Assassin`s Creed Unity si Syndicate, cei de la Ubisoft au intampinat o scadere semnificativa a vanzarilor aferente francize. Din acest motiv, compania a decis sa [].

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale? Daca spui ca mai mic este mai periculos, esti pe drumul cel bun, scrie cbsnews. com .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )