Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, despre inchiderea mall-urilor din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune problema, dar este posibil

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat, despre inchiderea mall-urilor din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune problema, dar este posibil

La acest moment nu se pune problema inchiderii mall-urilor, dar este posibil sa se ajunga si la o astfel de masura, daca se vor raspandi consistent cazurile de coronavirus, a declarat duminica secretarul de stat Raed Arafat, in conditiile in care au fost anuntate mai multe masuri, precum interzicerea adunarilor cu mai mult de 1. 000 de participanti. continuă pe Hotnews

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Prima companie aeriana care intra in faliment din cauza coronavirusului

Frica de coronavirus incepe sa faca ravagii si printre transportatorii aerieni, o companie intrand deja in faliment din cauza cererii tot mai mici de calatorii.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

Raed Arafat: De Paste va fi varful coronavirusului, apoi scade si se intoarce in noiembrie

Coronavirusul va avea un varf in perioada Pastelui, apoi cazurilor vor scadea, dar va reveni spre sfarsitul anului, a anuntat seful DSU, Raed Arafat, duminica, la Antena 3.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Fotbal: Strasbourg vs PSG, primul meci din Ligue 1 amanat din cauza coronavirusului

Meciul dintre Strasbourg si PSG, programat sambata, de la ora 18:30, in cadrul etapei a 28-a din Ligue 1, a fost amanat din cauza riscului de raspandire a coronavirusului, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

Ce vor face patronii daca angajatii nu mai vin la munca din cauza coronavirusului

Patronii trebuie se se pregateasca temeinic pentru situatiile in care angajatii lor nu mai pot veni la serviciu din cauza coronavirusului, fie ca sunt in carantina sau izolare sau, pur si simplu, s-au luat astfel de masuri preventive.

Start bulversat in sezonul de MotoGP: situatie incredibila din cauza Coronavirusului

Sezonul 2020 de MotoGP ar fi trebuit sa inceapa in acest weekend 6-8 martie), insa din cauza Coronavirusului doar clasele inferioare vor concura conform programului.

Masurile luate de AJOFM Gorj pentru a sprijini persoanele care se afla auto izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Gorj a luat o serie de masuri venite in sprijinul persoanelor care se afla in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )