Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, despre manipularile privind COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe

B1 B1,
Raed Arafat, despre manipularile privind COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat luni ca, in contextul masurilor speciale luate de Guvern pentru blocarea raspandirii COVID-19, au existat campanii de manipulari prin intermediul fake news-urilor, unele di. continuă pe B1

Raed Arafat, despre manipularile in cazul COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe!

Raed Arafat a afirmat, luni, la Antena 3, ca manipularile prin intermediul fake news-urilor ar putea fi dictate de forte externe. Seful DSU subliniaza ca nu exista nicio indoiala ca aceste atacuri au fost bine coordonate.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care acuza ca au fost lasati sa moara pacienti cu boli cronice pentru ca nu au fost primiti in spitale

Raed Arafat le-a raspuns, luni, la Antena 3, celor care au acuzat ca pacientii cu boli cronice nu au putut fi tratati in contextul pandemiei de coronavirus.

COVID-19, produs intr-un laborator? Raspunsul lui Raed Arafat

Raed Arafat a afirmat, luni, la Antena 3, ca pe plan mondial exista mecanisme pentru a se ancheta daca noul coronavirus a fost produs intr-un laborator sau a aparut pe cale naturala.

RAED ARAFAT: Trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului, intre care masurarea temperaturii. Noi trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus, nu sa revenim la situatia de dinainte.

Raed Arafat: Cand mergeti cu masina, purtati masca si lasati geamurile intredeschise

Persoanele care circula cu masinile personale este bine sa poarte masca si sa lase geamurile intredeschise, atunci cand iau si vecinul cu ei sau o persoana cu care nu locuiesc, atrage atentia seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: E absolut normal ca oamenilor sa li se ia temperatura la intrarea in magazine. Trebuie sa ne obisnuim

Dupa ce autoritatile au recomanat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, reprezentantii tot mai multor magazine s-au conformat si au inceput sa ia aceasta masura pentru clientii lor. Nu numai personalul specializat poate folosi termometrele digitale, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca e o precautie pentru siguranta lor, au spus Nelu Tataru si Raed Arafat.

Raed Arafat: Exista deja un curent care sa convinga oamenii sa refuze masurarea temperaturii

Chiar autoritatile au recomandat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, au spus, la Digi24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: Va trebui sa convietuim cu coronavirusul pana se gaseste un vaccin

Raed Arafat afirma ca cei care nu respecta masurile impuse pentru starea de alerta vor fi cu siguranta amendati. Seful DSU spune ca este o greseala sa credem ca ne vom intoarce prea curand la modul de viata de dinaintea pandemiei.

Raed Arafat: Am vazut oameni fara masti in tramvai. Daca nu respectam recomandarile, ne vom trezi cu o crestere semnificativa a cazurilor

Daca nu purtam masti de protectie si nu respectam recomandarile autoritatilor, vom avea o crestere uriasa a numarului de cazuri pozitive de coronavirus, atrage atentia Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )