Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raed Arafat, despre posibilitatea inchiderii Timisoarei din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune in discutie

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre posibilitatea inchiderii Timisoarei din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune in discutie

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a spus ca in momentul de fata nu se poate pune problema ca in tara noastra sa fie inchis vreun oras din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

Raed Arafat a dat detalii despre ipoteza inchiderii Timisoarei de teama Coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca in acest moment nu se pune i.

Raed Arafat, despre situatia coronavirusului din Romania: Sper sa reusim lmitarea raspandirii virusului

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a explicat ce urmeaza pentru Romania, in contextul in care a fost confirmat deja cel de-al saselea caz de coronavirus.

Raed Arafat, despre raspandirea coronavirusului: in acest moment, nu se pune in discutie inchiderea unui oras ca Timisoara(VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, miercuri, ca daca in centrul regional din Timisoara nu vor mai exista locuri pentru pacientii cu coronavirus, atunci se va apela.

Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, a spus luni, la Mediafax, ca, daca se va ajunge la scenariul din Italia, acolo unde foarte multi oameni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, in Romania pacientii care fac forme usoare ar putea fi tratati acasa.

Raed Arafat, despre situatia coronavirusului din Romania: Sper sa reusim limitarea raspandirii virusului

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a explicat ce urmeaza pentru Romania, in contextul in care a fost confirmat deja cel de-al saselea caz de coronavirus.

Raed Arafat: Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar

Raed Arafat sustine ca virusul ucigas din China nu are un tratament. Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar. Anuntul a fost facut duminica seara, la Antena 3.

Raed Arafat sustine ca tanarul depistat cu Covid19 este sanatos, dar trebuie izolat

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca tanarul din Gorj, primul pacient confirmat in Romania cu virus.

Care sunt efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti. Ce dificultati vor simti pacientii cu boli pulmonare cronice

Beatrice Mahler, managerul Institutui Marius Nasta, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Cat de cald trebuie sa fie afara ca sa dispara coronavirusul. Raspunsul dat de Raed Arafat

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat, marti, in exclusivitate, la SInteza zilei, la cate grade ar putea sa dispara coronavirusul, odata cu incalzirea vremii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )