Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, a spus luni, la Mediafax, ca, daca se va ajunge la scenariul din Italia, acolo unde foarte multi oameni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, in Romania pacientii care fac forme usoare ar putea fi tratati acasa. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Coronavirus in Romania: Femeia internata la Timisoara, retestata pozitiv 42 de persoane sunt in carantina, peste 9.000 sunt izolate la domiciliu

Tanarul din Gorj, infectat cu coronavirus si declarat vindecat de medici, nu va fi externat luni din spital. Pacienta internata la Timisoara a fost supusa unui nou test in cursul acestei zile. Rezultatul testului a fost pozitiv. Astfel, femeia va ramane sub monitorizare medicala, internata in spital. 01 Turistii care vor sa isi anuleze vacantele pe care le aveau platite in zonele care nu se afla in carantina, pe fondul epidemiei de coronavirus, nu isi vor primi banii inapoi si trebuie sa respecte prevederile contractuale, spune presedintele Eurolines Romania, Dragos Anastasiu. 51 Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa17. 40 O femeie din Slatina este cautata de Politie dupa ce a plecat spre Italia, desi era autoizolata17. 25 Un numar de cinci persoane din Prahova au fost depistate, luni, ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu, fiind sesizata Politia16. 57 Zonele in cazul carora se instituie carantina institutionalizata pentru romanii care se intorc in tara. 28 Pacienta internata la Timisoara a fost supusa unui nou test in cursul acestei zile. Rezultatul testului a fost pozitiv13. 41 Din datele Ministerului Sanatatii, pana in prezent, au fost lucrate 473 de teste pentru COVID-19. 13 Un copil de 3 ani din Galati, internat cu febra la spital, in conditiile in care parintii sai sunt in izolare dupa revenirea din Italia.

Raed Arafat: Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar

Raed Arafat sustine ca virusul ucigas din China nu are un tratament. Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar. Anuntul a fost facut duminica seara, la Antena 3.

Raed Arafat sustine ca tanarul depistat cu Covid19 este sanatos, dar trebuie izolat

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca tanarul din Gorj, primul pacient confirmat in Romania cu virus.

Cand ajunge o persoana in carantina sau in izolare din cauza coronavirusului! Raed Arafat, precizari de ultima ora

Raed Arafat a vorbit despre diferentele intre persoanele care intra in carantina si cele care intra in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Anuntul a fost facut in exclusivitate, la Antena 3.

Raed Arafat: Acestea sunt gelurile dezinfectante care omoara coronavirusul

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat, luni, intr-o emisiune, care sunt gelurile dezinfectante din comert care omoara coronavirusul.

Primul pacient confirmat in Romania cu coronavirus nu poate fi trimis acasa. Raed Arafat: Trebuie sa gasim o solutie!

Raed Arafat sustine ca tanarul din Gorj, care a fost primul roman confirmat cu coronavirus, nu poate fi lasat sa plece acasa pentru ca intreaga sa familie este, in continuare, in izolare.

Stirile ProTV EXCLUSIV: Raed Arafat, in dialog cu Andreea Esca: Cand ar putea DISPAREA coronavirusul

Raed Arafat a vorbit despre epidemia de coronavirus si despre masurile luate la nivelul Romaniei, intr-un interviu exclusiv cu Andreea Esca in cadrul Stirilor ProTV.

Raed Arafat: Al doilea italian care a calatorit in Romania cu cazul zero nu este confirmat

Raed Arafat a anuntat, vineri, ca italianul care a calatorit in Romania cu pacientul zero, in varsta de 71 de ani, confirmat cu coronavirus, nu are COVID-19.

O romanca a inceput sa strige cu disperare pe o autostrada din Italia: Cineva i-a taiat gatul sotului meu! Politistii au fost socati cand au vazut despre ce este vorba

Un incident grav s-a petrecut pe o autostrada din Italia! Un echipaj de politie a fost oprit in trafic de catre o romanca disperata care a anuntat ca sotul ei a fost taiat. Ajutor, cineva i-a taia.

Primul caz de infectie cu coronavirus din Moscova: Un barbat venit recent din Italia

Un prim caz de infectie cu coronavirus la Moscova a fost confirmat, luni, si se refera la un barbat care a venit din Italia. Potrivit AFP, el devine, astfel, al treilea om testat pozitiv in Rusia, dupa doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )