Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat, detalii despre dificultatile de localizare intampinate de STS: Trebuie implementat un sistem modern de localizare

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, detalii despre dificultatile de localizare intampinate de STS: Trebuie implementat un sistem modern de localizare

Raed Arafat a vorbit la Antena 3 despre dificultatile intampinate de STS pentru localizarea adolescentei din Carcal. A fost o decizie a primului ministru de a numi un comitet care sa se ocupe de analiza. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre cazul de la Caracal: Vom modifica legislatia apelului la 112

Seful ISU, Raed Arafat, a dezvaluit duminica o serie de masuri pe care urmeaza sa le propuna Guvernului Dancila, dupa ce a fost numit de premier in Comitetul de lucru pentru a gasi solutii de imbunatatire a sistemului de urgenta 112 si a sistemului de localizare. Printre masuri se propune ca persoana care apeleaza la 112 sa-si dea prin legislatie consimtamantul de a oferi propria locatie.

Raed Arafat: Propunem modificarea legislatiei in vederea implementarii sistemului de localizare AML

Presedintele Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, Raed Arafat, a prezentat duminica mai multe propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, printre care se numara.

RAED ARAFAT: Propunem modificarea legislatiei in vederea implementarii sistemului AML

Presedintele Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, Raed Arafat, a prezentat duminica mai multe propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, printre care se numara implementarea sistemului de localizare AML si imbunatatirea procedurilor de gestionare a apelurilor pentru situatii de urgenta deosebite, precum cele de rapire.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Raed Arafat: Cand ai sunat la 112 ti-ai dat acordul ca vei fi localizat

Seful Departamentului de Urgenta Raed Arafat a anuntat duminica, urmare a cazului de la Caracal, ca .

Cazul Caracal. Decizia premierului de infiintare a Comitetului interministerial privind 112, condus de Raed Arafat, in Monitorul Oficial

In Monitorul Oficial de sambata a fost publicata o decizie a premierului Viorica Dancila prin care se infiinteaza Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112. Acesta va fi condus de Raed Arafat, care va avea functia de presedinte.

Sotia lui Mihai Constantinescu a dat noi detalii despre starea de sanatate a artistului

Sotia lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a facut noi declaratii despre starea de sanatate a artistului. Aceasta marturiseste ca starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit si evolueaza in sens pozitiv. Simona, despre starea de sanatate a luui Mihai Constantinescu: Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese Simona Secrier a oferit noi detalii despre starea .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

DIICOT, detalii despre Luiza Melencu, fata disparuta in aprilie si despre care se crede ca s-ar putea numara printre victimele mecanicului auto din Caracal

DIICOT vine cu precizari despre fata disparuta pe 14 aprilie, dupa ce a plecat de acasa, din comuna Diosti, Dolj, spre Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Din acel moment nu se mai stie nimic despre Mi.

Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT Craiova. Ucigasul da detalii despre locul crimelor

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )