Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind izolarea. Carantina are o noua definitie, iar cetatenii pot contesta orice masura luata in pandemie

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind izolarea. Carantina are o noua definitie, iar cetatenii pot contesta orice masura luata in pandemie

Seful DSU Raed Arafat a dat detalii, luni, despre proiectul de lege care este menit sa puna in acord actele normative referitoare la izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Noutatile constau in aceea ca oricine poate contesta in instranta orice decizie luata de autoritati in pandemie, iar termenul de carantina are o noua definitie, asemanatoare celei folosite la nivel international. continuă pe Adevărul

Arafat, explicatii despre noul proiect de lege privind carantinarea

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca definitia carantinei, asa cum a fost prevazuta in proiectul de.

Raed Arafat a facut anuntul! Care sunt persoanele care vor intra in carantina sau izolare?

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit, luni, despre proiectul de lege in acord cu Curtea Constitutionala, prin care se stabilesc foarte clar termenii de izolare si carantina. Acesta a explicat care sunt persoanele asupra carora se vor aplica aceste masuri.

RAED ARAFAT: Noi acum suntem pe un trend crescator din pacate si totul depinde de cum ne raportam la acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca suntem pe un trend crescator privind numarul cazurilor de infectare cu coronavirus.

Raed Arafat, despre posibilitatea de a trece din nou la starea de urgenta: Sunt semnalele de alarma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta se arata ingrijorat de situatia in care ne aflam in acest moment, cu un numar mare de infectati. intrebat daca vom ajunge din nou la o stare de urgenta, Raed Arafat a explicat ca deocamdata nu se pronunta.

Raed Arafat, un nou avertisment: ATI este plin. Nu vorbeste nimeni despre asta, lumea crede ca e totul perfect. Dar nu e!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a dezbatut situatia exploziei de noi cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Acesta a declarat ca, in prezent, sunt.

Revolta lui Cheloo: refuza sa mai poarte botnita si-l critica dur pe Raed Arafat

Cheloo se alatura celor care nu cred in virusul vedeta si transmite un mesaj extrem de dur la adesa lui Raed Arafat. in plus, prin hastagul refuzdebotnita, rapperul critica obligativitatea purtarii mastilor in spatiile publice inchise.

Raed Arafat, anunt pentru prefecti: Izolarea la domiciliu si carantina se suspenda temporar

Izolarea la domiciliu si carantina se suspenda temporar. Este anuntul pe care secretarul de stat Raed Arafat l-a transmis prefecturilor din tara print-o circulara. Decizia este valabila pana cand Parlamentul si Guvernul se pun de acord sa respecte Constitutia.

Raed Arafat: Suntem pe un trend crescator. Daca nu sunt respectate regulile de baza, este posibil ca situatia sa scape de sub control

In contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele zile de pe teritoriul Romaniei, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a lansat un avertisment, spunand ca tara no.

Raed Arafat (DSU): Daca respectam regulile, exista o sansa buna sa oprim cresterea numarului de cazuri de COVID-19. Cetatenii sa le atraga atentia politicos celor care le incalca (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta cu rang de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, este de parere ca daca populatia respecta regulile de siguranta sanitara si.

Guvenul discuta luni noua lege privind carantina si izolarea. Votul, la mana Parlamentului

Guvernul se reuneste luni de la ora 12. 00 pentru a discuta despre proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu recomandarile de la Curtea Constitutionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )