Libnet.ro
UNICEF

20:30

Raed Arafat (DSU): Pericoul nu a trecut. Daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat, situatia risca sa fie scapata de sub control si unele masuri ar putea fi prelungite

B1 B1,
Raed Arafat (DSU): Pericoul nu a trecut. Daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat, situatia risca sa fie scapata de sub control si unele masuri ar putea fi prelungite

Pericolul nu a trecut si exista riscul ca situatia sa fie scapata de sub control daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat si mai repede de 15 mai, este de parere Raed Arafat, seful Departamentului. continuă pe B1

Raed Arafat: Valul doi va veni Trebuie sa fim rezervati, sa ne gandim ca lucrurile pot sa mearga si spre rau

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca miercuri seara, intr-o interventie televizata, ca desi in Romania mai exista focare noi de COVID-19, masurile de izolare s.

Raed Arafat, reactie dupa decizia CCR: Ma intreb cum vom explica situatia daca ajungem sa pierdem tot ce am castigat in ultimele doua luni

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a reactionat la decizia CCR prin care ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost declarate neconstitutionale, sustinand ca autoritatile raman fara unelte prin care sa descurajeze nerespectarea regulilor, singurul mod de a preveni o catastrofa de sanatate publica.

Raed Arafat, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Lipsa unor unelte care sa descurajeze pe cei care nu vor sa respecte regulile devine o problema majora

Doctorul Raed Arafat considera ca lipsa amenzilor pentru nerespectarea masurilor impuse in cazul COVID 19 ar putea deveni o problema majora. Din cauza nerespectarii regulilor, am ajunge sa pierdem tot ce am castigat impreuna in ultimele doua luni iar in loc sa scada cazurile si numarul deceselor acesta ar creste semnificativ, a scris Arafat pe contul sau de Facebook. Acesta a mai spus ca trebuie sa avem si mijloacele prin care putem lua masuri impotriva celor care nu vor sa respecte regulile punand viata majoritatii in pericol.

Monica Anisie: Elevii cu parinti de peste 65 de ani nu au interzis la scoala. Am discutat cu Raed Arafat sa luam masuri suplimentare pentru profesori

Profesorii de peste 65 de ani, dar si elevii ai caror parinti au peste aceasta varsta vor putea sa participe la cursuri, a anuntat Ministrul Educatiei Monica Anisie, dupa ce s-a consultat cu secretarul de stat Raed Arafat.

Scrisoarea unui preot pentru Raed Arafat: Nu cred ca e corect sa va adresati crestinilor

Preotul ortodox Marcel Malanca a postat o scrisoare deschisa, prin intermediul careia ii transmite un mesaj lui Raed Arafat referitor la noile restrictii.

Preot ortodox, catre Raed Arafat: Nu aveti autoritatea sa va pronuntati privind inchiderea sau deschiderea bisericilor

Preotul a postat un text intitulat Cei 5 NU, prin care ii transmite lui Raed Arafat ca nu are nicio autoritate in a lua decizii cu privire la viata Bisericii Ortodoxe.

Dr. Raed Arafat: incet-incet, atentia populatiei a fost deviata

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca atentia romanilor a fost deviata catre incalcarea unor drepturi fundamentale, in timp ce numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca si sa faca victime.

Raed Arafat: Dupa 15 mai, spitalele o sa primeasca din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca dupa data de 15 mai spitalele vor primi din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta.

Raed Arafat: Cel putin jumatate dintre unitatile de primiri urgente au nevoie de modernizare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a vizitat, vineri, alaturi de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, santierul de la noua Unitate de primiri urgente de la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Raed Arafat: in final, va fi greu sa mai separam spitalele COVID de cele non-COVID

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca va fi foarte greu sa se mai separe spitalele COVID de cele non-COVID si fiecare unitate medicala trebuie sa se adapteze.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )