Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dr. Raed Arafat: incet-incet, atentia populatiei a fost deviata

Antena3 Antena3,
Dr. Raed Arafat: incet-incet, atentia populatiei a fost deviata

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca atentia romanilor a fost deviata catre incalcarea unor drepturi fundamentale, in timp ce numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca si sa faca victime. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Nu cred ca amenzile date au fost fara motiv

Nu cred ca amenzile data au fost fara motiv, a spus doctorul Raed Arafat, miercuri seara, la Antena 3.

Raed Arafat, reactie la decizia CCR: Trebuie sa putem lua masuri impotriva celor care nu vor sa respecte regulile

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a avut o reactie vizavi de decizia CCR, care a stabilit ca ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost neconstitutionale.

Raed Arafat, reactie dupa decizia CCR: Ma intreb cum vom explica situatia daca ajungem sa pierdem tot ce am castigat in ultimele doua luni

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a reactionat la decizia CCR prin care ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost declarate neconstitutionale, sustinand ca autoritatile raman fara unelte prin care sa descurajeze nerespectarea regulilor, singurul mod de a preveni o catastrofa de sanatate publica.

Raed Arafat, despre cazurile noi de Covid-19: Cifrele nu sunt in scadere

Intr-o postare facuta pe reteaua de socializare dr. Raed Arafat a comunicat numarul cazurilor noi din ultimele patru zile, atragand atentia ca cifrele nu sunt in scadere.

Raed Arafat (DSU): Pericoul nu a trecut. Daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat, situatia risca sa fie scapata de sub control si unele masuri ar putea fi prelungite

Pericolul nu a trecut si exista riscul ca situatia sa fie scapata de sub control daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat si mai repede de 15 mai, este de parere Raed Arafat, seful Departamentului.

Raed Arafat: Dupa 15 mai, spitalele o sa primeasca din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca dupa data de 15 mai spitalele vor primi din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta.

Raed Arafat: Cel putin jumatate dintre unitatile de primiri urgente au nevoie de modernizare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a vizitat, vineri, alaturi de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, santierul de la noua Unitate de primiri urgente de la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Raed Arafat: in final, va fi greu sa mai separam spitalele COVID de cele non-COVID

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca va fi foarte greu sa se mai separe spitalele COVID de cele non-COVID si fiecare unitate medicala trebuie sa se adapteze.

Dr. Raed Arafat, mesaj pentru cei care nu cred ca infectia cu coronavirus exista

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne, a transmis un mesaj, printr-o postare pe Facebook, pentru cei care nu cred ca infectia cu coronavirus exista si continua sa faca victime.

Raed Arafat: Bisericile raman inchise dupa 15 mai. Reprezinta una dintre zonele in care merg batrani

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca bisericile nu vor fi deschise dupa 15 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )