Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raed Arafat: Exodul medicilor si al asistentilor romani in strainatate continua

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Exodul medicilor si al asistentilor romani in strainatate continua

Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii si fondatorul serviciului medical de urgenta SMURD, Raed Arafat, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa la Alba Iulia, ca medicii romani continua sa plece din tara, insa exista si cateva cazuri in care cei care doresc sa revina nu sunt primiti deoarece deranjeaza. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Continua exodul medicilor si al asistentilor in strainatate. Cei care vin inapoi intampina greutati

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din strainatate, dupa ce s-au specializat, nu sunt primiti usor, deoarece, poate deranjeaza, informeaza Mediafax.

Raed Arafat: Angajarile in sistemul de sanatate CONTINUA si in 2014

Angajarile in sistemul de sanatate continua si la anul, spune Raed Arafat. Numarul de posturi disponibile va fi stabilit insa dupa o evaluare de la inceputul lui 2014. in ultima perioada, toate cele 1.

Arafat: Continua exodul medicilor si al asistentilor in strainatate.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din strainatate, dupa ce s-au specializat, nu sunt primiti usor, deoarece, poate deranjeaza. Secretarul de stat Raed Arafat a spus, intr-o conferinta de presa, ca din Romania continua exodul medicilor si al asistentilor in strainatate, chiar daca nu foarte intens, cum a fost inainte. Continua .

Arafat: Continua exodul medicilor. Cei care vin inapoi intampina greutati

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din strainatate, dupa ce s-au specializat, nu sunt primiti.

Semnal de ALARMA din sistemul de sanatate: Exodul medicilor CONTINUA

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din str.

Dincolo de Stiri. Raed Arafat: Sunt responsabili inclusiv cei care resterilizeaza materiale, daca se intampla ceva

Doctorul Raed Arafat a fost invitatul Cristinei Topescu in emisiunea Dincolo de Stiri si a explicat, in contextul discutiei despre spitalul groazei, ca folosirea unor materiale resterilizate, contrar recomand.

Dincolo de Stiri. Raed Arafat, despre spitalul groazei din Ploiesti

Doctorul Raed Arafat a fost invitatul Cristinei Topescu in emisiunea Dincolo de Stiri si a explicat, in contextul discutiei despre spitalul groazei din Ploiesti, ca Romania a mai trecut printr-un episod asem.

FOTO VIDEO Spitalul Judetean Alba are o noua Unitate de Primiri Urgente. Investitia, inaugurata de Raed Arafat

Spitalul Judetean a inaugurat sambata, 21 decembrie 2013, noua Unitate de Primiri Urgente, care a devenit una dintre cele mai moderne din Romania. Investitia de circa 1,4 milioane de lei a fost asigurata exclusiv de Consiliul Judetean Alba si din sponsorizari. La eveniment a fost prezent si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )