Libnet.ro
UNICEF

21:00

Raed Arafat a fost dat in judecata. Surpriza: cine il someaza sa spuna adevarul, in pandemie

Playtech Playtech,
Raed Arafat a fost dat in judecata. Surpriza: cine il someaza sa spuna adevarul, in pandemie

O noua zi, un nou scandal legat de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat a fost dat in judecata iar. Iata cine il someaza sa spuna adevarul in pandemie si de ce. Cine il da pe Raed Arafat in judecata si de ce Raed Arafat a fost dat in judecata de catre Gheorghe . continuă pe Playtech

Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Dupa cateva saptamani in care a fost in spital, Ion Dichiseanu a dezvaluit, in cadrul emisiunii La Maruta, cum se simte. Toti au ramas uimiti de ce a putut spune actorul despre Raed Arafat. Ion Dichiseanu, despre Raed Arafat in urma cu o luna, marele actor era internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Ce va face Raed Arafat pentru a incuraja romanii sa se vaccineze. Miscarea e pregatita deja

Dupa ce a fost intrebat de ce nu se imunizeaza, Raed Arafat a explicat ce va face pentru a incuraja romanii sa se vaccineze anti-covid-19. Se pare ca miscarea e pregatita deja. Se va vaccina sau nu Raed Arafat?! Mai multi reticenti la imunizarea pentru coronavirus l-au criticat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi .

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti .

Raed Arafat, despre un lockdown dupa Sarbatori. Va fi o crestere a numarului de cazuri!

Autoritatile nu au in vedere instituirea unui lockdown general in Romania, spune Raed Arafat, care adauga ca se va apela in continuare doar la restrictii locale acolo unde este nevoie.

Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

O romanca in varsta de 48 de ani, impreuna cu fiul sau si alti doi romani, au fost acuzati in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii din Marea Britanie au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Pe 4 ianuarie, un juriu a .

Adolescent de 18 ani, din Deva, disparut din seara Ajunului Anului Nou. A fost dat in urmarire nationala

Parintii unui adolescent de 18 ani, din Deva, l-au dat pe acesta in urmarire nationala, dupa ce nu au mai stiut nimic din 31 decembrie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )