Libnet.ro
UNICEF

07:30

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Playtech Playtech,
Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti . continuă pe Playtech

Dr. Monica Pop, atac la colegii medici care comunica in pandemie: Arafat, Tataru, Rafila, Craiu - niciunul nu e infectionist! Ei au dreptul la opinie si alti medici, nu?

Medicul Monica Pop se arata din nou revoltata si spune ca nu intelege de ce majoritatea medicilor care comunica in pandemia COVID nu sunt de specialitate si, totusi, au dreptul la opinie, spre deosebire de altii.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi .

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Masuri de lockdown generalizate nu sunt in vizorul nostru. Masuri la nivel local pot fi luate acolo unde este nevoie (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca autoritatile nu au intentia de a impune un lockdown general in Romania. intr-o interventie pe B1 TV, Arafat a precizat insa ca.

Rasturnare de situatie! Monica Pop, reactie categorica despre vaccinul anti-covid

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reactioneaza inca odata pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul sau oficial de Facebook, a avut critici la adresa autoritatilor. Medicul a declarat ca este o campanie de e amenintare mai mult, decat de vaccinare. Monica Pop spune ca este campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! Un .

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Pentru ce categorii de persoane nu este recomandat vaccinul anti-COVID-19. Alexandru Rafila: in primul rand, vaccinul este contraindicat la persoanele care au alergii comune (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat, luni, intr-o interventie pe B1 TV, care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandata.

Raed Arafat, despre un lockdown dupa Sarbatori. Va fi o crestere a numarului de cazuri!

Autoritatile nu au in vedere instituirea unui lockdown general in Romania, spune Raed Arafat, care adauga ca se va apela in continuare doar la restrictii locale acolo unde este nevoie.

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi .

Raed Arafat, mesaj important pentru romanii care nu vor sa se vaccineze: E clar ca unii mai au intrebari

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor reticenti in fata vaccinului, a spus: Le transmit ca eu o sa ma vaccinez. Asta inseamna ca pentru mine, ca persoana, acest lucru este bun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )