Libnet.ro
UNICEF

22:46

Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma masuri suplimentare de relaxare

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma masuri suplimentare de relaxare

Seful DSU Raed Arafat a declarat, miercuri, la Antena 3 ca de la 1-2 iunie vor urma cu siguranta masuri de relaxare suplimentare, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Raed Arafat intrebat cand se deschid mall-urile. Ce a raspuns

Raed Arafat a afirmat, miercuri, la Antena 3, ca masurile in cazul activitatilor in aer liber ar putea fi mai relaxate dupa data de 1 iunie.

Raed Arafat a fost intrebat cand se deschid mall-urile. Ce a raspuns

Raed Arafat a afirmat, miercuri, la Antena 3, ca masurile in cazul activitatilor in aer liber ar putea fi mai relaxate dupa data de 1 iunie.

Cristoiu, avertisment pentru Raed Arafat

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca secretarul de stat in MAI Raed Arafat va fi tapul ispasitor al regimului Iohannis pentru masurile exagerate din timpul crizei coronavirusului, dar si pentru intarzierea relaxarii restrictiilor.

Raed Arafat explica de ce la inmormantarea iPS Pimen au fost mai mult de opt persoane

Raed Arafat a explicat de ce la inmormantarea iPS Pimen au fost permise la eveniment mai mult de opt persoane. La slujba de inmormantare a inaltului Prelat au participat sute de romani.

De ce la inmormantarea lui iPS Pimen au participat mii de oameni, in ciuda restrictiilor in vigoare Raed Arafat: Trebuia sa se faca altfel decat la un om simplu (GALERIE FOTO)

InaltpreasfintitulPimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, s-a stins din viata pe 21 mai, la varsta de 90 de ani, dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus cu o luna in urma. Clericul a decedat.

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele.

OECD: Tarile dezvoltate vor acumula datorii suplimentare de 17 trilioane de dolari in lupta cu Covid-19

Cele mai bogate tari de pe glob vor acumula datorii publice aditionale de cel putin 17. 000 de miliarde de dolari, in acest an, in contextul luptei pentru atenuarea efectelor economice negative ale pandemiei de Covid-19, potrivit estimarilor Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), citate de Financial Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )