Libnet.ro
UNICEF

12:16

Raed Arafat a recunoscut: Numarul de cazuri COVID-19 raportate oficial nu mai reflecta realitatea

Antena3 Antena3,
Raed Arafat a recunoscut: Numarul de cazuri COVID-19 raportate oficial nu mai reflecta realitatea

Raed Arafat a recunoscut, miercuri, in exclusivitate la Antena3, ca autoritatile nu mai cunosc situatia reala in ceea ce priveste rezultatele testelor COVID-19, pentru ca multi romani isi fac teste rapide, singuri, acasa. continuă pe Antena3

Care sunt efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19. Cum si la cine se manifesta. Raed Arafat: Informati-va din timp!

Seful DSU, Raed Arafat, a postat duminica un link pe o retea sociala catre blogul lui Radu Tudor, unde sunt prezentate efectele secundare ale vaccinului anti-COVID19.

Raed Arafat, prins ca a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea: Nu e Dumnezeu

Desi nimeni nu s-ar fi gandit ca va fi surprins intr-o astfel de situatie, se pare ca Raed Arafat a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea si spune totul despre secretarul de stat al Romaniei. Cum a incalcat legea Raed Arafat Zilele trecute, avocata Minodora Ion, din Constanta, a reusit sa demonstreze ca .

Diana Sosoaca a iesit la atac. Cum vrea sa il dea jos pe Raed Arafat: E artizanul distrugerii Romaniei

Diana Sosoaca solicita demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR sustine ca lucreaza pentru a-i lua cetatenia romana sefului DSU, pe care aceasta il considera artizanul distrugerii Romaniei. Cum vrea Diana Sosoaca sa il dea jos pe Raed Arafat Reactia senatoarei AUR vine dupa ce seful DSU a declarat ca doar persoanele cu probleme grave de .

Raed Arafat, semnal de alarma inainte de Revelion: Nu petreceri, asa ceva nu va fi posibil

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda romanilor sa evite petrecerile de Revelion, in contextul epidemiologic actual, precizand ca politia va fi in alerta maxima in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )