Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dr. Raed Arafat, mesaj pentru cei care nu cred ca infectia cu coronavirus exista

Antena3 Antena3,
Dr. Raed Arafat, mesaj pentru cei care nu cred ca infectia cu coronavirus exista

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne, a transmis un mesaj, printr-o postare pe Facebook, pentru cei care nu cred ca infectia cu coronavirus exista si continua sa faca victime. continuă pe Antena3

Avertismentul pentru cei care stau la bloc in plina pandemie. Asa ceva e obligatoriu prin lege

Pe fondul crizei medicale au devenit mai evidente probleme pe romanii le au. Acum, cei care stau la bloc sunt vizati direct de-o situatie. Ca sa te tii cat mai departe de probleme in timpul.

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din b.

Raed Arafat: Nu cred ca amenzile date au fost fara motiv

Nu cred ca amenzile data au fost fara motiv, a spus doctorul Raed Arafat, miercuri seara, la Antena 3.

Raed Arafat, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Lipsa unor unelte care sa descurajeze pe cei care nu vor sa respecte regulile devine o problema majora

Doctorul Raed Arafat considera ca lipsa amenzilor pentru nerespectarea masurilor impuse in cazul COVID 19 ar putea deveni o problema majora. Din cauza nerespectarii regulilor, am ajunge sa pierdem tot ce am castigat impreuna in ultimele doua luni iar in loc sa scada cazurile si numarul deceselor acesta ar creste semnificativ, a scris Arafat pe contul sau de Facebook. Acesta a mai spus ca trebuie sa avem si mijloacele prin care putem lua masuri impotriva celor care nu vor sa respecte regulile punand viata majoritatii in pericol.

Raed Arafat, reactie la decizia CCR: Trebuie sa putem lua masuri impotriva celor care nu vor sa respecte regulile

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a avut o reactie vizavi de decizia CCR, care a stabilit ca ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost neconstitutionale.

Raed Arafat, reactie dupa decizia CCR: Ma intreb cum vom explica situatia daca ajungem sa pierdem tot ce am castigat in ultimele doua luni

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a reactionat la decizia CCR prin care ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost declarate neconstitutionale, sustinand ca autoritatile raman fara unelte prin care sa descurajeze nerespectarea regulilor, singurul mod de a preveni o catastrofa de sanatate publica.

Raed Arafat: Bisericile raman inchise dupa 15 mai. Reprezinta una dintre zonele in care merg batrani

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca bisericile nu vor fi deschise dupa 15 mai.

Raed Arafat a vorbit despre regulile din scoli dupa criza coronavirusului. Care ar putea fi acestea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a oferit detalii importante despre desfasurarea orelor in scoli si despre soarta invatamantului din Romania, in contextul pandemiei de.

RAED ARAFAT: Pana in toamna, orice spital trebuie sa aiba zone pentru pacienti Covid-19

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, afirma ca pana la toamna toate spitalele trebuie sa isi revizuiasca toate protocoalele si procedurile. El a precizat ca orice spital trebuie sa aiba zone unde pot ajunge pacienti Covid, sa aiba un mecanism de triaj.

Raed Arafat: Valul doi va veni Trebuie sa fim rezervati, sa ne gandim ca lucrurile pot sa mearga si spre rau

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca miercuri seara, intr-o interventie televizata, ca desi in Romania mai exista focare noi de COVID-19, masurile de izolare s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )