Libnet.ro
UNICEF

06:45

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta. continuă pe România Liberă

Raed Arafat: Era sa inchidem o statie de metrou, dar s-a rezolvat problema!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv ca structura pe care o conduce a fost aproape de a inchide o statie de metrou, din cauza unor.

Raed Arafat: Era sa inchidem o statie de metrou, dar s-a rezolvat problema

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat duminica, la Digi 24, ca structura pe care o conduce a fost aproape de a inchide o statie de metrou, din cauza unor probleme grave privind evacuarile intr-un eventual caz de urgenta, potrivit Agerpres.

Dragnea are ULTIMUL CUVANT! Raed Arafat: A spus sa nu iau in seama zvonurile

Existau voci care afirmau ca Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar urma sa fie schimbat din functie de noul premier Sorin Grindeanu. Numai ca zvonul a fost infirmat chiar de Liviu.

A fost suspendata activitatea a 12 cluburi din Bucuresti

Un numar de 9 cluburi si 3 sali de evenimente din Bucuresti au activitatea suspendata, dupa controalele efectuate de Primaria sectorului 2, relateaza Digi24.

Accident grav la iesirea din Bucuresti: Cinci persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital (VIDEO)

Accident grav pe DN6 Bucuresti - Alexandria, la iesirea din Bucuresti catre Bragadiru. Doua masini si un microbuz au fost implicate intr-un carambol in urma caruia cinci persoane au ajuns la spital,.

Se intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia va intrerupe sambata, temporar, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, in vederea efectuarii unor lucrari programate, relateaza Agerpres.

CONTRAPONDERE pentru Raed Arafat: Un nou secretar de stat la Ministerul Sanatatii. Unde se muta Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta

Premierul Sorin Grindeanu a numit un nou secretar de stat la Ministerul Sanatatii printr-o decizie publicata vineri noapte in Monitorul Oficial. Este vorba de Cristian Vasile Grasu, fost medic la Serviciul de.

Primariile din Bucuresti au ramas in 2016 cu peste un miliard de lei bani necheltuiti, desi orasul are nevoie de investitii masive pentru descongestionarea traficului si reducerea poluarii

Primaria Capitalei a incheiat anul 2016 cu un excedent bugetar - adica bani necheltuiti - de circa 700 milioane lei. Suma este uriasa raportata la bugetul de circa 3,7 miliarde lei in 2016. Printre proiectele pentru care s-au alocat bani la inceputul anului 2016, dar nu au fost cheltuiti, deoarece acestea nu au mai inceput, se numara: largirea strazii Fabrica de Glucoza, penetratia Prelungirea Ghencea - Domnesti, parcarea parkride de la capatul Sos. Pantelimon, pistele pentru biciclete, pasajul pietonal Piata Eroii Revolutiei.

Doamna primar a abandonat infrastructura si drumurile din Bucuresti

Gabriela Firea a abandonat infrastructura si drumurile din Capitala, a declarat presedintele Partidului National Liberal PNL), Cristian Busoi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Vom demara un amplu proces de modernizare si echipare a spitalelor din Bucuresti

Primarul General al Bucurestiului, Gabriela Firea, s-a intalnit ieri, la sediul Municipalitatii, cu managerii si cu directorii medicali ai celor 19 spitale aflate in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti si a afirmat ca va fi demarat un amplu proces de modernizare al spitalelor din oras, potrivit unui comunicat de presa emis de Primaria Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )