Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raed Arafat: Purtati masti de protectie!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Purtati masti de protectie!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si indeamna romanii sa poarte masca de protectie in public pentru a opri raspandirea coronavirusului. continuă pe Antena3

Raed Arafat indeamna toti romanii sa poarte masca de protectie. Secretarul de stat incurajeaza creativitatea in lipsa materialelor sanitare

Raed Arafat a transmis, in urma cu putin timp, un mesaj in care ii indeamna pe romani sa se protejeze impotriva COVID-19 cu masca. inpostatarea de pe pagina personala deFacebook,.

Raed Arafat recomanda sa purtam orice masca, fie si improvizata: Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati ... puteti improviza!

Raed Arafat secretarul de stat in MAI, recomanda, intr-un mesaj postat pe Facebook, sa purtam cu totii masti pe fata atunci cand iesim din locuinta, iar daca nu gasim la farmacii masti chirurgicale putem folosi orice improvizatie similara. Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati si sa protejati pe altii. puteti improviza!, scrie acesta.

Raed Arafat: Saptamana viitoare vor ajunge in tara 100.000 de combinezoane

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, de la sediul Ministerului de Interne, ca in spitalele din Romania au fost trimise aproximativ 300. 000 de masti.

Raed Arafat: Daca populatia nu intelege masurile, riscul e sa apara focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca daca populatia nu intelege masurile luate de autoritati, riscul e sa apara focare pe care nu le poate controla.

Raed Arafat: Toate eforturile se depun, pe toate liniile, ca sa dam medicilor ce le trebuie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca autoritatile depun toate eforturile pentru ca medicii sa primeasca ceea ce au nevoie, respectiv ventilatoare si echipament de protectie.

RAED ARAFAT: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii.

Raed Arafat si Adrian Streinu Cercel, personajele in care romanii au cea mai mare incredere. Cine a scazut in sondaje

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), si profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals, sunt oficialii in care romanii au cea mai mare incredere atunci.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Raed Arafat, la Digi24: E foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna

Raed Arafat a declarat la Digi24 ca este foarte posibil ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )