Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat, reactie dupa prabusirea avionului la Fetesti: Un elicopter SMURD a plecat pentru sprijin. Astemptam informatiile

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, reactie dupa prabusirea avionului la Fetesti: Un elicopter SMURD a plecat pentru sprijin. Astemptam informatiile

Un elicopter SMURD a fost trimis la Fetesti, la locul in care s-a prabusit avionul MIG 21 Lancer, a declarat secretarul de stat in MAI, Raed Arafat. Este cazut un MIG 21. Este plecat un elicopter SMURD. continuă pe Antena3

Raed ARAFAT, avertisment de ULTIMA ORA pentru romani: Apele se revarsa si ating COTE ALARMANTE

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat sambata prefectilor si inspectorii sefi ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizarea Cod portocaliu de inundatii atentie.

Cel mai negru scenariu, luat in calcul de autoritati. Decizia lui Raed Arafat, in contextul fenomenelor meteo extreme din weekend

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat vineri prefectilor sa verifice punctele critice semnalate in evaluarea Ministerului Apelor si Padurilor, astfel incat sa fie luate, acolo unde este nevoie, masuri de pr.

Raed Arafat anunta ca un numar important de ambulante ar urma sa fie cumparate pna la sfrsitul anului

Un numar important de ambulante ar urma sa fie cumparate si livrate pana la sfarsitul anului, licitatiile fiind foarte avansate, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

CTP, reactie dupa infrangerea lui Halep la Wimbledon: Ai nevoie de alte calitati pentru a castiga

Cristian Tudor Popescu a sustinut ca se astepta ca Simon Halep sa intampine probleme la turneul de la Wimbledon. Reactia vine dupa ce sportiva a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6 - 3,.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Adrian Nastase, prima reactie dupa adoptarea Codului penal

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul privind modificarea Codului penal. Raportul a fost adoptat marti dupa-amiaza de parlamentarii din Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor J.

PSD, prima REACTIE dupa ce Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la CCR

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la Curtea Constitutionala CCR). Detalii AICI) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca presedintele actioneaza pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )