Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu. continuă pe Antena3

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

Simona Halep 1 WTA) a vorbit despre victoria obtinuta joi in fata chinezoaicei Saisai Zheng 126 WTA) la Wimbledon. Jucatoarea noastra a recunoscut ca primul set, castigat cu 7-5, a fost unul dificil si ca.

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Adrian Nastase, prima reactie dupa adoptarea Codului penal

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul privind modificarea Codului penal. Raportul a fost adoptat marti dupa-amiaza de parlamentarii din Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor J.

PSD, prima REACTIE dupa ce Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la CCR

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta Codul Penal la Curtea Constitutionala CCR). Detalii AICI) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca presedintele actioneaza pentru a.

Gabriel Oprea, PRIMA REACTIE dupa aparitia stenogramelor din dosarul mortii lui Bogdan Gigina: NU se refera la seara accidentului

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea reactioneaza dupa aparitia in presa a unor stenograme in care sunt redate comenzile primite de politistul Bogdan Gigina care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu.

Simona Halep, calificare fara probleme in turul al treilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat fara mari probleme in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a dispus de.

Halep rasufla usurata dupa primul tur la Wimbledon

Fara meci pe iarba in acest an, Simona Halep dezvaluie ca a avut emotii inaintea partidei din primul tur la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )