Libnet.ro
UNICEF

21:45

Raed Arafat reclama tentative de destabilizare a asistentei medicale de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat reclama tentative de destabilizare a asistentei medicale de urgenta

Seful DSU Raed Arafat reclama tentative de destabilizare a serviciilor de urgenta, care au aparut inca din 2010, iar in ultimele 4 5 saptamani spune ca au avut ca scop ramanerea la sol a elicopterelor SMURD prin incercarea de modificare a Codului Aerian, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Seful DSU sustine ca exista presiuni uriase pentru privatizarea sistemului de urgenta. Raed Arafat: S-a incercat daramarea SMURD si a colaborarii civil-militare, dar si decredibilizarea institutiilor (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si unul dintre principalii oficiali contestati la marsul pentru comemorarea victimelor de la Colectiv, sustine ca multe interese pot sta in sp.

Medicul Dan Grigorescu: Raed Arafat nu a catadicsit sa calce prin Sectorul de arsi grav din prima Unitate Functionala de Arsi din tara, infiintata dupa Colectiv S-au intamplat suficiente grozavii incat sa determine dislocarea sa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nici n-a catadicsit sa calce prin Sectorul de arsi grav din prima Unitate Functionala de Arsi infiintata in tara la Brasov) dupa Colectiv, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov. Dan Grigorescu a reusit sa amenajeze, la Brasov, prima Unitate Functionala pentru Arsi din tara, cu doua paturi pentru mari arsi, cumparate dintr-o sponsorizare oferita medicului.

Acuzatii dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tacerea: S-au intamplat multe grozavii!

Continua sa curga acuzatiile la adresa sefului DSU, Raed Arafat, la doar cateva zile dupa ce in spatiul public au aparut noi imagini cu interventia esuata a autoritatilor in noaptea tragediei din clubul Colctiv. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov il contesta pe Arafat, despre care spune ca a esuat in .

Raed Arafat: Exista mai multe interese in domeniul urgentei, care pot fi in spatele atacurilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca exista multe interese in dom.

Ministrul de Interne desemnat: Sper sa-l nu-l mai gasesc la minister pe acel domn care a injurat la interventia de la Colectiv. Voi face o analiza in cazul lui Raed Arafat

Marcel Vela sustine ca dupa ce se va instala ca ministru la Interne va face o analiza a activitatii lui Raed Arafat si da termen pentru finalizarea acesteia o luna. Vela spera sa nu-l mai gaseasca in minister pe ofiterul care injura in timpul interventiei de la Colectiv, asa cum reiese din imaginile recent publicate de Libertatea.

Ministrul desemnat de Interne: Sper sa-l nu-l mai gasesc la minister pe acel domn care a injurat la interventia de la Colectiv Voi face o analiza in cazul lui Raed Arafat

Marcel Vela sustine ca dupa ce se va instala ca ministru la Interne va face o analiza a activitatii lui Raed Arafat si da termen pentru finalizarea acesteia o luna. in plus, spune Vela, spera sa nu-l mai gaseasca in minister pe ofiterul care injura in timpul interventiei de la Colectiv, asa cum reiese din imaginile recent publicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )