Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Ani grei de inchisoare pentru monstrul din Italia care a tinut sclava o romanca timp de 10 ani. Ma lovea cu ciocanul in cap si il invata si pe copil sa dea

Tinuta in lanturi intr-o magazine subterana, violata, batuta cu cruzime, infometata si lovita cu ciocanul in cap de propriul copil la indemnul tatalui, Mihaela Condrea a indurat ani in sir suferinte de neimaginat din partea unui italian. Acum, Francesco Rosario Giordano a fost in sfarsit condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

Marcel Vela l-a reevaluat pe Raed Arafat: in MAI, contradictiile, polemica duc la progres

Daca la inceputul mandatului a avut mai multe schimburi dure de replici cu Raed Arafat, lasand sa se inteleaga ca l-ar putea schimba din functie, acum ministrul de Interne Marcel Vela pare ca l-a reevaluat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. intrebat, vineri, despre relatia sa cu Raed Arafat, Marcel Vela a raspuns ca in Ministerul de Interne contradictiile duc la progres.

Raed Arafat, invitat la filmul despre Colectiv. Cum a reactionat Narcis Hogea, tatal lui Alex

Narcis Hogea a publicat un mesaj de-a dreptul sfasietor pe retelele de socializare. Tatal lui Alex, unul din victimele Colectiv, l-a invitat pe Raed Arafat la premiera filmului care prezinta ziua in care Romania a inceput sa poarte doliu, ziua in care coruptia a castigat. Cum a decis sa-l cheme la avampremiera documentarului? Documentar Colectiv, .

MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile italiene au luat masuri pentru prevenirea raspandiriicoronavirusului, dupa ce au fost confirmate noi cazuri de infectie. Cele mai multe cazuri din Italia sunt in Lombardia si Venetro.

AGENTIILE DE PRESA: Asteptata redresare a economiilor din Italia, Franta si Germania este acum nesigura

Asteptata redresare a economiilor din Italia, Franta si Germania, dupa incetinirea de la finele anului trecut, este acum nesigura in urma epidemiei de Covid-19, a afirmat comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, transmite Reuters.

Tara din Europa care isi face propria moneda digitala, emisa chiar de banca centrala. Cum se vor folosi banii

Banca centrala, Riksbank, din Suedia a declarat, miercuri, ca a inceput testarea unui e-krona, apropiindu-se de crearea primei monede digitale din lume a bancii centrale suedeze CBDC). Tara din Europa care isi face propria moneda digitala, emisa chiar de banca centrala in cazul in care, in cele din urma, e-krona intra in circulatie, acesta va .

Vela: Nu stiu cum ati concluzionat ca m-am certat cu Arafat. in MAI contradictiile duc la progres

Marcel Vela, ministrul interimar de Interne, a sustinut ca nu este certat cu Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si ca eventualele contradictii nu au facut decat sa duca la.

Guvernul va lansa o platforma online cu oferte de munca pentru romanii din diaspora

Guvernul lucreaza la o platforma online care va face cunoscute romanilor din strainatate ofertele de munca din Romania, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, in deschiderea conferintei Piata muncii, intre criza si reinventare, organizata de Profit. ro. Platforma va fi lansata, in premiera, in Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )