Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ani grei de inchisoare pentru monstrul din Italia care a tinut sclava o romanca timp de 10 ani. Ma lovea cu ciocanul in cap si il invata si pe copil sa dea

Adevărul Adevărul,
Ani grei de inchisoare pentru monstrul din Italia care a tinut sclava o romanca timp de 10 ani. Ma lovea cu ciocanul in cap si il invata si pe copil sa dea

Tinuta in lanturi intr-o magazine subterana, violata, batuta cu cruzime, infometata si lovita cu ciocanul in cap de propriul copil la indemnul tatalui, Mihaela Condrea a indurat ani in sir suferinte de neimaginat din partea unui italian. Acum, Francesco Rosario Giordano a fost in sfarsit condamnat la 20 de ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Doi fosti detinuti, condamnati la ani grei de inchisoare pentru trafic de droguri

Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale PCCOCS) a obtinut in instanta de judecata condamnarea la pedeapsa cu inchisoarea pentru 14 si, respectiv, 13 ani a doi barbati recent eliberati conditionat din detentie, pentru infractiunea de plantare, pastrare si vanzare de marijuana in proportii deosebit de mari.

Un fost presedinte a fost condamnat la ani grei de inchisoare si fortat sa plateasca daune de 11 milioane de dolari pentru fapte de coruptie

Fostul presedinte sud-coreean, Lee Myung-bak, a fost condamnat, miercuri, la 17 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, printre care luarea de mita si deturnarea de fonduri, aratanews. cgtn. in plus,.

Marius Carasol, fost director Transelectrica, condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare, pentru inselaciune si uz de fals

Fostul director Transelectrica Marius Carasol a fost condamnat in prima instanta, de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, la 2 ani si 8 luni de inchisoare, pentru inselaciune si uz de falz, dupa ce si-a.

Caz INCREDIBIL: Un roman, expulzat din Italia, dupa ce a ajuns beat la spital de 73 de ori

Un barbat din Romania, in varsta de 54 de ani, a fost expulzat din Italia. Totul s-a petrecut dupa ce romanul a ajuns la camera de urgenta Pordenone de 73 de ori. Mai mult, din totalul de 73 de ori, 45 au.

Un roman a fost expulzat din Italia dupa ce a fost descoperit beat de autoritati de 73 de ori

Un cetatean roman de 54 de ani a fost expulzat din Italia din motive de securitate publica la ordinul chestorului din Pordenone, dupa ce ambulantele si echipajele de politie din localitate au fost nevoite sa intervina de 73 de ori din cauza ca cetatenii reclamau ca romanul este beat, scrie Messaggero Veneto.

Roman expulzat din Italia, dupa ce a ajuns beat la spital de 73 de ori

Un roman de 54 de ani a reusit sa fie expulzat din Italia, fara a se putea intoarce timp de cinci ani. Decizia a fost luata de autoritatile italiene, dupa ce barbatul a a ajuns la spital in stare de ebrietate de 73 de ori.

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc .

Decizie a instantei in cazul femeii din Rusia care a evadat din carantina, desi este suspecta de coronavirus

O instanta din Sankt Petersburg a dispus luni spitalizarea fortata a tinerei din Rusia care a fugit din carantina impusa din cauza unei sederi in China in plina epidemie provocata de noul coronavirus, potrivit AFP.

Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu. Cati ani de inchisoare risca fiul sefului de la LPF

Mario Iorgulescu este in prezent acuzat de omor si risca multi ani de puscarie. Procurorii au emis, marti, un mandat de arestare in lipsa pe numele sau. Ce s-a intamplat in cazul sau. Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu Incadrarea i-a fost schimbata, dupa ce s-a finalizat raportul cercetarilor la .

Roman, expulzat din Italia. Autoritatile italiene au ajuns la exasperare

Un roman a dus la exasperare autoritatile italiene, care au decis sa-l expulzeze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )