Libnet.ro
UNICEF

19:30

Raed Arafat: Refuzul de internare a unui pacient cade sub incidenta penala. Pacientii nu pot fi refuzati pe motiv ca nu exista confirmarea ca sunt pozitivi sau negativi (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Refuzul de internare a unui pacient cade sub incidenta penala. Pacientii nu pot fi refuzati pe motiv ca nu exista confirmarea ca sunt pozitivi sau negativi (VIDEO)

Raed Arafat, secretar de stat responsabil al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat duminica intr-o decalaratie de presa sustinuta la sediul MAI ca au fost emise patru ordine ale comandantului. continuă pe B1

Raed Arafat: Refuzul internarii unui pacient cade sub incidenta legii penale

Refuzul medicilor de a interna un pacient cade sub incidenta legii penale, a anuntat duminica seara secretarul de stat Raed Arafat, care a atras atentia managerilor de spitale si doctorilor ca pacientii nu pot fi refuzati pe motiv ca nu exista confirmarea ca sunt pozitivi sau negativi la testarea COVID-19.

Raed Arafat: Pacientii nu pot fi refuzati la internare; cade sub incidenta penala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declaratca refuzul de internare a unui pacient care are nevoie de ingrijiri medicale cade sub incidenta penala, acesta neputand fi refuzati.

Arafat anunta ca medicii nu vor putea refuza internarea unui pacient, chiar daca acesta nu este testat, iar cadrele medicale nu pot refuza detasarea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, anunta adoptarea a patru Ordine ale comandantului actiunii, noile acte prevazand ca medicii nu pot refuza tratamentul unui pacient pe motiv ca acesta nu a fost testat pentru Covid-19 si ca personalul sanitar nu poate refuza detasarea la alte spitale.

Romania are 1.815 cazuri confirmate de infectie cu coronavirus, a anuntat Raed Arafat

Raed Arafat a anuntat, duminica seara, intr-o conferinta de presa, ca, la ora 20. 00, erau 1. 815 cazuri de coronavirus confirmate in Rominia si 43 de decese.

Clipul cu plamanii unui pacient cu COVID-19: Vreau ca oamenii sa vada asta

Cu ajutorul tehnologiei de scanare 3D in interiorul corpului, medici din Statele Unite ale Americii au aratat leziunile de pe plamanii unui pacient cu COVID-19. Dr. Keith Mortman de la Spitalul.

inca un deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus: Bilantul victimelor din Romania ajunge la 23

A fost inregistrat inca un deces al unui pacient infectatcu noul coronavirus. in total,la nivel national bilantul victimelor a ajunsla 23. Potrivit informarii transmise de Grupul de.

Cum arata plamanii unui pacient infectat cu coronavirus. Imaginile vorbesc de la sine

Un medic american a realizat o animatie 3D in care se poate vedea prin ce test dificil trec plamanii unei persoane care a fost infectata cu noul coronavirus. in vreme ce gripa, ori o pneumonie banala afecteaza intr-o mica masura organul respirator, COVID-19 poate distruge o mare parte din el. Experimentul a fost realizat pe .

CORONAVIRUS. Al 26-lea deces al unui pacient cu COVID-19: Un barbat in varsta de 65 ani, din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare

Inca un pacient cu COVID-19 a murit, anunta vineri seara Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul, la nivel national ajune astfel la 26 de decese. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 ani, din.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )