Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent. continuă pe Antena3

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in luna iulie 2020, de la 0,3% in luna iunie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a urcat pana la 0,9%, de la 0,8% in luna precedenta, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind, si de data aceasta, Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Raed Arafat, lovitura neasteptata. A primit acum decizia

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a primit o veste neasteptata. Raed Arafat a primit acum decizia Joi, inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a mentinut decizia Curtii de Apel Bucuresti de anulare a ordinului sefului DSU, Raed Arafat, privitor la intrarea in carantina .

Un nou proces pierdut de DSU: Instanta anuleaza definitiv un ordin al lui Raed Arafat privind intrarea in carantina a unei localitati

Ordinul sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, privind intrarea in carantina a unei localitati din judetul Arad a fost anulat definitiv vineri de instanta suprema. Este al doilea proces pierdut in instanta de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, dupa ce judecatorii au decis ridicarea carantinei in comuna Gornet, judetul Prahova.

Raed Arafat a facut anuntul dureros. Din pacate, a murit

Secretarul de stat, Raed Arafat a postat un mesaj de condoleante dupa ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a facut un anunt pe o retea de socializare. Mesajul de condoleante de la Raed Arafat Am pierdut astazi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situatii .

Adobe Max 2020, acces gratuit: cum te inregistrezi la cea mai importanta conferinta de creativitiate digitala

Cea mai importanta conferinta anuala a celor de la Adobe va avea loc in curand si, la fel ca in cazul Apple WWDC, se va desfasura online. Accesul este gratuit, dar trebuie sa te.

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Romania este printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in luna iulie 2020, de la 0,3% in luna iunie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a urcat de la 0,8% la 0,9%, noteaza Eurostat, citat de Agerpres.

Romania are cea mai mica pondere de angajati care au trecut la telemunca dintre tarile UE. Cei mai cautati candidati pentru joburile remote - studiu

Pentru Romania, cele mai recente date arata ca doar 0,8% din forta de munca ocupata din tara muncea, de obicei, de acasa, in 2019, reprezentand aproximativ 45. 000 de angajati. Cu aceste cifre, Romania este pe ultimul loc intre statele Uniunii Europene in ceea ce priveste rata de penetrare a regimului de munca remote, arata o analiza OLX.

Interlopul iertat de Justitia din Romania. Ce a putut sa faca: de la crima organizata la cea mai blanda condamnare

Nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si politistii in fata acuzatiilor, dar si magistratii de la tribunalul Mehedinti, care au ciuntit o pedeapsa de trei ani reducand-o cu aproximativ 8 luni si jumatate, dupa ce aceasta mai fusese scurtata o data, ca in cazul liderului interlop Constantin Costel Corduneanu. El urmeaza .

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )