Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania este printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in luna iulie 2020, de la 0,3% in luna iunie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a urcat de la 0,8% la 0,9%, noteaza Eurostat, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in luna iulie 2020, de la 0,3% in luna iunie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a urcat de la 0,8% la 0,9%, noteaza Eurostat, citat de Agerpres. Tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei raman Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). Comparativ cu situatia din luna iunie, rata anuala a inflatiei in luna iulie a scazut in 10 state membre, a ramas stabila in trei tari si a crescut in 14 state membre. in Romania, rata anuala a inflatiei a crescut pana la 2,5% in luna iulie, de la 2,2% in luna iunie.

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in luna iulie 2020, de la 0,3% in luna iunie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a urcat pana la 0,9%, de la 0,8% in luna precedenta, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind, si de data aceasta, Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Romania are cea mai mica pondere de angajati care au trecut la telemunca dintre tarile UE. Cei mai cautati candidati pentru joburile remote - studiu

Pentru Romania, cele mai recente date arata ca doar 0,8% din forta de munca ocupata din tara muncea, de obicei, de acasa, in 2019, reprezentand aproximativ 45. 000 de angajati. Cu aceste cifre, Romania este pe ultimul loc intre statele Uniunii Europene in ceea ce priveste rata de penetrare a regimului de munca remote, arata o analiza OLX.

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Placinta este un preparat de patiserie facut din foi de aluat, intre care se pune umplutura preferata de fiecare; fie branza, carne, cartofi, varza, dovleac, fructe sau ciocolata. Acest deliciu este des intalnit atat in Romania, Republica Moldova, cat si in sudul Ucrainei. Reteta placinta cu branza si stafide Cuvantul romanesc placinta este mostenit din .

Interlopul iertat de Justitia din Romania. Ce a putut sa faca: de la crima organizata la cea mai blanda condamnare

Nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si politistii in fata acuzatiilor, dar si magistratii de la tribunalul Mehedinti, care au ciuntit o pedeapsa de trei ani reducand-o cu aproximativ 8 luni si jumatate, dupa ce aceasta mai fusese scurtata o data, ca in cazul liderului interlop Constantin Costel Corduneanu. El urmeaza .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )