Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Suntem departe de masura carantinei in Capitala

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Suntem departe de masura carantinei in Capitala

Raed Arafat a anuntat ca Bucurestiul este departe de masura carantinei. Mai mult decat atat, conform acestuia aceasta situatie nici nu a fost luata in calcul. continuă pe Antena3

Romania are 1.815 cazuri confirmate de infectie cu coronavirus, a anuntat Raed Arafat

Raed Arafat a anuntat, duminica seara, intr-o conferinta de presa, ca, la ora 20. 00, erau 1. 815 cazuri de coronavirus confirmate in Rominia si 43 de decese.

Raed Arafat: Refuzul de internare a unui pacient cade sub incidenta penala. Pacientii nu pot fi refuzati pe motiv ca nu exista confirmarea ca sunt pozitivi sau negativi (VIDEO)

Raed Arafat, secretar de stat responsabil al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat duminica intr-o decalaratie de presa sustinuta la sediul MAI ca au fost emise patru ordine ale comandantului.

Raed Arafat: Refuzul internarii unui pacient cade sub incidenta legii penale

Refuzul medicilor de a interna un pacient cade sub incidenta legii penale, a anuntat duminica seara secretarul de stat Raed Arafat, care a atras atentia managerilor de spitale si doctorilor ca pacientii nu pot fi refuzati pe motiv ca nu exista confirmarea ca sunt pozitivi sau negativi la testarea COVID-19.

in criza virusului Covid-19, romanii au incredere in Raed Arafat. Presedintele Romaniei este pe locul patru

Marius Pieleanu a aratat luni seara, la Antena 3, ca populatia Romaniei are o incredere foarte mare in activitatea lui Raed Arafat.

Raed Arafat: Pacientii nu pot fi refuzati la internare; cade sub incidenta penala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declaratca refuzul de internare a unui pacient care are nevoie de ingrijiri medicale cade sub incidenta penala, acesta neputand fi refuzati.

Sondaj Avangarde: 52% dintre romani cred ca virusul COVID-19 a fost creat in laborator.Raed Arafat si Streinu Cercel se bucura de cea mai mare incredere ca vor gestiona criza coronavirusului

Mai mult de jumatate dintre persoanele intervievate in cadrul unui sondaj Avangarde cred ca virusul Covid-19 a fost creat in laborator si doar 14% cred ca s-a transmis de la animal la om. Raed Arafat si Adrian Streinu Cercel sunt personalitatile in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )