Libnet.ro
UNICEF

09:00

Raed Arafat: Vacante la munte, doar cu respectarea regulilor

B1 B1,
Raed Arafat: Vacante la munte, doar cu respectarea regulilor

Secretarul de stat in MAI si seful Departamentului pentru situatii de Urgenta,Raed Arafat, a declarat, joi seara, ca romanii isi pot desfasura concediile de iarna in statiunile montane din tara. continuă pe B1

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

RAED ARAFAT: Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile. Raman in vigoare aceleasi restrictii si mai adaugam una pentru schiat

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat sustine declaratii de presa, de la ora 19. 00, la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, care a decis restrictiile pentru urmatoarele 30 de zile, adica si pentru perioada Craciunului si a Revelionului.

Starea de alerta se prelungeste. Anuntul lui Raed Arafat despre restrictiile din Romania, de la ora 19.00

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat sustine declaratii de presa, de la ora 19. 00, la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, care a decis restrictiile pentru urmatoarele 30 de zile, adica si pentru perioada Craciunului si a Revelionului.

Ce restrictii au romanii de Craciun si Revelion. Raed Arafat a facut anuntul momentului VIDEO

In urma sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de joi, Raed Arafat a anuntat ca incepand din 14 decembrie starea de alerta va fi prelungita pentru inca 30 de zile. Asadar, sarbatorile de iarna din acest an vor fi celebrate de romani cu restrictii. Se vor aplica aceleasi reguli ca si pana acum, iar .

Raed Arafat a dat cea mai crunta veste pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania chiar inainte de sarbatori

Raed Arafat a afirmat cu putin timp inainte de alegeri in ce situatie se afla Romania, dar si ce masuri vor lua autoritatile in viitorul apropiat, avand in vedere evolutia nefavorabila a cazurilor de COVID-19. Seful DSU si-a exprimat retinerea cu privire la limitarea grupurilor in preajma sarbatorilor, afirmand ca o restrictie vizavi de ce .

Avem sau nu voie sa facem Revelionul in strada, ca in alti ani? Raed Arafat, raspuns transant

Raed Arafat a declarat, joi seara, ca restrictiile privind circulatia pe timpul noptii vor ramane in vigoare inclusiv de Revelion, ceea ce inseamna ca romanii nu vor mai putea sa marcheze trecerea in noul an ca pana acum.

Raed Arafat: De Sarbatori, ganditi-va la sanatatea dumneavoastra si a familiei. incercati sa limitati numarul celor cu care va intalniti

Raed Arafat a vorbit, joi seara, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,despre limitarea intalnirilor in perioada sarbatorilor, pentru a evita infectarea cu COVID-19.

Anunt de ultima ora al lui Raed Arafat. Restrictii noi de sarbatori, se prelungeste starea de alerta

Raed Arafat a anuntat noi restrictii, dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Starea de alerta, prelungita inca 30 de zile. Raed Arafat: De Sarbatori, va rog sa va ganditi la sanatatea dumneavoastra, a familiei si a celor din jur

Dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat anunta pentru cat timp va fi prelungita starea de alerta si care vor fi restrictiile impuse populatiei din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Raed Arafat: Este nevoie de solutii urgente pentru bolnavii care facdializa si femeile care urmeaza sa nasca si care locuiesc in zone care s-ar putea bloca din cauza conditiilor meteo

Raed Arafat a tras un semnal de alarma, miercuri seara, in sedinta Comandamentului de iarna de laMinisterului Afacerilor Interne, in ceea ce priveste acordarea de ingrijiri medicale persoanelor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )