Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rafael Nadal, donatie de un milion de euro pentru victimele inundatiilor din Sant-Llorenc

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, donatie de un milion de euro pentru victimele inundatiilor din Sant-Llorenc

Rafael Nadal a oferit un milion de euro oficialilor din localitatea Sant-Llorenc, grav afectata de inundatiile din 9 octombrie, care s-au soldat cu moartea a 13 persoane. continuă pe Hotnews

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Evaziune fiscala de aproape 1 milion euro cu o firma de tip conducta. Femeie de afaceri condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare

O femeie de afaceri a fost condamnata de Tribunalul Alba la pedeapsa inchisorii cu suspendare pentru evaziune fiscala si a olbigat-o sa achite catre ANAF aproape 1 milion de euro.

Surse: Consiliul Concurentei a amendat Orange cu peste 11 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta pe piata platilor si mesajelor publicitare prin SMS

Consiliul Concurentei a amendat Orange pentru abuz de pozitie dominanta pe piata platilor si mesajelor scurte publicitare prin intermediul telefonului mobil, la capatul unei investigatii din primavara anului 2016, procentul amenzii fiind cuprins intre 1% si 1,3% din cifra de afaceri pe anul anterior, au declarat joi pentru HotNews. ro surse apropiate procesului. Anul trecut, Orange a avut o cifra de afaceri de peste 5,36 miliarde lei, ceea ce inseamna ca o amenda de 1% ar depasi valoarea de 53 milioane lei peste 11 milioane de euro). Contactati de HotNews. ro, oficialii Orange Romania nu au dorit sa comenteze.

Fonduri nerambursabile de pna la 2,5 milioane Euro pentru afaceri cu bere artizanala. Perioada de nscrieri

Antreprenorii care fac afaceri in productia de bere artizanala, paine, prajituri vor putea obtine fonduri nerambursabile de cate 200. 000 - 2,5 milioane de euro pe proiect, printr-o noua linie de finantare destinata procesarii produselor agricole pentru obtinerea de produse non-agricole pentru care statul a anuntat perioada de inscriere.

TERAPLAST si E.ON ENERGIE: Acord de 1,9 milioane euro pentru construirea Centralei Electrice Fotovoltaice

ON Energie Romania si TeraPlast au incheiat un parteneriat strategic, in valoare de 1,9 milioane de euro, in cadrul caruia va fi realizat unul dintre cele mai mari sisteme de generare a energiei fotovoltaice din Romania, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Guess, amendata de UE cu aproape 40 milioane Euro pentru ca a umflat pretul hainelor n Romnia fata de Vest

Producatorul american de haine Guess a fost amendat cu aproape 40 de milioane de euro de catre Comisia Europeana pentru practicile sale de comert online in care a vandut articole fashion in Romania si alte tari central si est-europene la preturi cu 5-10% mai mari decat in state din Europa de Vest, a anuntat guvernul Uniunii Europene.

Primaria Sectorului 5 plateste circa 20.000 de euro pentru trei concerte care au avut loc n Parcul Sebastian: Andra, Parazitii si Steliana Sima

Primaria Sectorului 5, prin Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache, plateste 27. 917 lei pentru un recital live de 45 minute cu trupa Parazitii si 55. 930 lei pentru un concert Andra de 30 de minute, potrivit sistemului electronic de achizitii publice. Ambele contracte au fost date prin achizitie directa in data de 12 decembrie. Centrul Cultural a mai achizitionat servicii artistice de muzica populara - interpret Steliana Sima - pentru suma de 10. 000 lei. Achizitia a fost facuta pe 14 decembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )