Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafael Nadal, locul 239 n topul celor mai bogati spanioli

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, locul 239 n topul celor mai bogati spanioli

Tenismenul Rafael Nadal ocupa locul 239 in topul celor mai bogati spanioli, intocmit de cotidianul El Mundo. continuă pe Hotnews

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai corupte tari

Organizatia Transparency International a prezentat, marti, raportul anual privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global. Astfel, potrivit clasamentului pe anul 2018, Romania ocupa locul 61 la.

Cat de corupta e Romania. Datele pe UE nu sunt deloc bune

Romania se situeaza in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana pe locul 24 din 28. Cu toate aceste scorul Romaniei a scazut cu un punct in 2018 comparativ cu anul anterior, potrivit unui raport anual al organizatiei Transparency International. Organizatia Transparency International a prezentat, pe dat de 29 ianuarie, raportul anual privind Indicele [] .

Face pasul cel mare: Rafael Nadal se va casatori cu Maria Francisca Perello (Xisca)

Sunt impreuna de 14 ani, iar in acest an mai precis in toamna) se vor casatori, sustine revista spaniola Hola. Este vorba despre Rafael Nadal 2 ATP) si Maria Francisca Perello cunoscuta drept Xisca). Prezenta discreta la meciurile lui Rafa, Maria va deveni cu acte in regula doamna Nadal in 2019.

Anunt important facut de Rafael Nadal cu privire la viitorul sau

Rafael Nadal, recent invins categoric de Novak Djokovic in finala de la Australian Open, a luat o hotarare importanta asteptata de mai mult timp de fanii sai.

FOTO Nunta anului in tenisul mondial! Rafael Nadal se insoara cu femeia de care s-a indragostit cand avea 18 ani

Rafael Nadal, numarul 2 ATP si finalist la Australian Open, a decis sa isi oficializeze relatia cu iubita lui, care ii este alaturi de 14 ani.

FOTO Nunta anului in tenisul mondial. Rafael Nadal se insoara cu femeia de care s-a indragostit cand avea 18 ani

Rafael Nadal, numarul 2 ATP si finalist la Australian Open, a decis sa isi oficializeze relatia cu iubita lui, care ii este alaturi de 14 ani.

Cum si-au castigat primii bani 5 dintre cei mai bogati oameni din lume

Astazi sunt cei mai bogati oameni de pe planeta, cu averi care puse cap la cap depasesc usor PIB-ul Romaniei, insa toti acesti bani nu le-au picat din cer ci i-au obtinut de pe urma unor afaceri consolidate de-a lungul anilor. Nume precum Jeff Bezos,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )