Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum si-au castigat primii bani 5 dintre cei mai bogati oameni din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum si-au castigat primii bani 5 dintre cei mai bogati oameni din lume

Astazi sunt cei mai bogati oameni de pe planeta, cu averi care puse cap la cap depasesc usor PIB-ul Romaniei, insa toti acesti bani nu le-au picat din cer ci i-au obtinut de pe urma unor afaceri consolidate de-a lungul anilor. Nume precum Jeff Bezos,. continuă pe Wall-Street Ro

CUTREMUR: Unul dintre cei mai tari KICKBOXERI din lume a fost prins DOPAT! Trebuia sa se bata cu un roman, dar acum ar putea fi FORTAT sa se retraga (VIDEO)

Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de kickbox din lume, a fost prins dopata si risca sanctiuni drastice din partea Federatiei Internationale, potrivit gsp. ro. Sportivul marocan abia iesise.

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV, a parasit postul si a semnat cu un canal de stiri

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri ai postului Pro TV, a semnat cu Digi 24, unde este prezentator si reporter.

O romanca, in razboi cu unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei

Cristina Balan, un inginer roman care a lucrat pentru Tesla si a semnalat probleme la autoturismele Model S, acuzatii in urma carora a fost fortata sa demisioneze, continua lupta cu gigantul american condus de.

Astronomii au rezolvat unul dintre cele mai bizare mistere ale sistemului nostru solar

Utilizand date obtinute de naveta Cassini, astronomii au reusit sa rezolve unul dintre cele mai indelungata si bizare enigme: cat dureaza o zi pe planeta Saturn, a anuntat NASA. Astfel, potrivit datelor, o.

Unul dintre cei mai notorii capi ai mafiei ruse din SUA a primit interdictie de a intra in Republica Moldova

Boris Nayfeld, unul dintre cei mai cunoscuti gangsteri rusi din Statele Unite, a fost nevoit sa-si petreaca noaptea de marti spre miercuri pe Aeroportul International din Chisinau, pentru ca autoritatile Republicii Moldova i-au interzis accesul pe teritoriul tarii.

O romanca duce mai departe razboiul cu unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Ce acuzatii ii aduce gigantului Tesla

Cristina Balan, un inginer roman care a lucrat pentru Tesla si a semnalat probleme la autoturismele Model S, acuzatii in urma carora a fost fortata sa demisioneze, continua lupta cu gigantul american condus de Elon Musk, pe care acum il acuza de defaimare.

Cei mai mari sahisti ai momentului vin la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

Cei mai mari sahisti ai momentului vor juca la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

OFICIAL! Toti romanii vor PIERDE BANI la pensie: Vezi doar AICI cu cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor creeaza nemultumiri in randul pensionarilor de rand care nu vor putea cumula mai multe tipuri de pensii. Acestia vor fi in continuare obligati sa opteze pentru o singura categorie.

Cum ruineaza Guvernul Romgaz. Cati bani i-ar mai ramane companiei dupa plata darilor

Plafonarea pretului gazelor la 68 lei/MWh, suprataxarea cu 2% din cifra de afaceri si dividendele suplimentare platite statului vor lasa Romgaz fara bani de investitii, in ciuda faptului ca in 2017 profitul acesteia era de 40% din cifra de afaceri.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )