Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rafael Nadal, la un meci de al 11-lea titlu la Roland Garros. Spaniolul s-a calificat fara probleme in finala la Paris

Adevărul Adevărul,
Rafael Nadal, la un meci de al 11-lea titlu la Roland Garros. Spaniolul s-a calificat fara probleme in finala la Paris

Rafael Nadal este din nou in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in semifinale de argentinianul Martin Del Potro. continuă pe Adevărul

NADAL, in FINALA la Roland Garros! Se va confrunta cu Dominic Thiem pentru al 11-lea trofeu la Openul Francez

Numarul unu mondial, Rafael Nadal, s-a calificat in finala de la Roland Garrossi este la un pas de undecima, al 11-lea trofeu la Openul Francez. Spaniol a trecut cu usurinta in semifinale de Juan.

Rafael Nadal in a 11-a finala de la Roland Garros. Simona Halep a fost la meci

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, pentru a 11-a oara in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Roland Garros: Rafael Nadal, la un pas de al 11-lea titlu pe zgura pariziana - Juan Martin del Potro, fara solutii

Rafael Nadal 1 ATP) este pentru a 11-a oara in finala de la Roland Garros, dupa o victorie in trei seturi in fata lui Juan Martin del Potro 6 ATP), scor 6-4, 6-1, 6-2. Ibericul a aratat pe arena Philippe-Chatrier cel mai bun tenis al sau, forehandul a fost la cele mai inalte cote, a jucat agresiv si nu i-a lasat prea multe sanse uriasului Del Potro. in ultimul act, liderul mondial il va intalni pe austriacul Dominic Thiem 8 ATP).

Ploaia l-a ajutat pe Nadal. Spaniolul a revenit miraculos la Roland Garros si a intors soarta meciului cu Schwartzmann

Rafael Nadal isi continua marsul la Roland Garros, desi ieri a dat senzatia ca ceva nu merge in jocul contra argentinianului Diego Schwartzmann.

Rafael Nadal, pentru a 11-a oara in finala la Roland Garros

Rafael Nadal, locul I ATP, s-a calificat in finala la Roland Garros, pentru a 11-a oara in cariera sa, dupa ce a trecut de argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 6 mondial.

Roland Garros: Rafael Nadal, n semifinale pentru a 11-a oara n cariera

Rafael Nadal a fost pus serios la incercare de argentinianul Diego Schwartzman, locul 12 ATP, ibericul avand nevoie de patru seturi pentru a-si asigura calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros. A fost 4-6, 6-3, 6-2, 6-2 pentru liderul mondial, care va bifa a 11-a prezenta in penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris.

Roland Garros: Vineri se stabilesc finalistii probei de simplu masculin - Programul zilei

Turneul de la Roland Garros isi va afla astazi finalistii probei de simplu masculin. Disputa dintre Marco Cecchinato si Dominic Thiem va deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 14:00. Pe cea mai mare arena din complexul Grand Slam-ului de la Paris vor putea fi vazuti apoi Rafael Nadal si Juan Martin del Portro.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

Roland Garros: Programul de joi - Simona Halep vs Garbine Muguruza, al doilea meci de pe arena Philippe-Chatrier

Ploaia a dat din nou peste cap programul meciurilor de la Roland Garros, ultimele doua confruntari din sferturile tabloului masculin de simplu fiind amanate pentru joi. Tot maine vor avea loc si semifinalele de pe tabloul feminin de simplu, disputa dintre Simona Halep 1 WTA) si Garbine Muguruza 3 WTA) urmand sa inceapa dupa ora 16:00 ora Romaniei), fiind a doua pe arena Philippe-Chatrier.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru Simona

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a apreciat ca meciul sau de luni cu belgianca Elise Mertens,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )