Libnet.ro
UNICEF

23:45

Roland Garros: Vineri se stabilesc finalistii probei de simplu masculin - Programul zilei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Vineri se stabilesc finalistii probei de simplu masculin - Programul zilei

Turneul de la Roland Garros isi va afla astazi finalistii probei de simplu masculin. Disputa dintre Marco Cecchinato si Dominic Thiem va deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 14:00. Pe cea mai mare arena din complexul Grand Slam-ului de la Paris vor putea fi vazuti apoi Rafael Nadal si Juan Martin del Portro. continuă pe Hotnews

A revenit de la 1-6, 2-6 si a castigat meciul in patru ore! Performerul zilei la Roland Garros este un jucator de 1,70 metri, care a invins un urias de 2,03 metri

Un adevarat thriller, catalogat ca fiind cel mai frumos meci de la actuala editie a turneului de la Roland Garros, a avut loc pe tabloul masculin.

Programul zilei la Roland Garros: cand are loc jocul dintre Halep si Kerber

Marti au loc primele sferturi de finala ale turneului de la Roland Garros. Sunt doua meciuri pe tabloul masculin si pe cel feminin.

Roland Garros: Programul de joi - Simona Halep vs Garbine Muguruza, al doilea meci de pe arena Philippe-Chatrier

Ploaia a dat din nou peste cap programul meciurilor de la Roland Garros, ultimele doua confruntari din sferturile tabloului masculin de simplu fiind amanate pentru joi. Tot maine vor avea loc si semifinalele de pe tabloul feminin de simplu, disputa dintre Simona Halep 1 WTA) si Garbine Muguruza 3 WTA) urmand sa inceapa dupa ora 16:00 ora Romaniei), fiind a doua pe arena Philippe-Chatrier.

S-a afisat programul zilei de miercuri la Roland Garros: meciurile Halep - Kerber si Muguruza - Sarapova se joaca in acelasi timp

Miercuri au loc ultimele doua sferturi de finala de la Roland Garros, atat de pe tabloul masculin, cat si de pe cel feminin.

Roland Garros: Programul primelor meciuri din sferturi - Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua n proba de dublu

Ziua de marti programeaza primele dueluri din faza sferturilor de finala de la Roland Garros, iar o partida extrem de interesanta se anunta a fi cea dintre Dominic Thiem favorit 7) si Alexander Zverev 2). Tot marti, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor lupta pentru un loc in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Paris.

Rafael Nadal in a 11-a finala de la Roland Garros. Simona Halep a fost la meci

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, pentru a 11-a oara in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Halep - Muguruza, 6-1, 6-4, in semifinalele Roland Garros. Halep este in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, scrie Digi24 .

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )