Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rafinaria Lukoil Ploiesti si-a intrerupt activitatea, dupa perchezitiile in dosarul de evaziune si spalare de bani

B1 B1,
Rafinaria Lukoil Ploiesti si-a intrerupt activitatea, dupa perchezitiile in dosarul de evaziune si spalare de bani

Lukoil a inceput, vineri dupa-amiaza, procedurile de oprire a productiei rafinariei Petrotel-Lukoil din Ploiesti, la o zi de la perchezitiile procurorilor intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de. continuă pe B1

UPDATE Rafinaria Lukoil Ploiesti si-a intrerupt activitatea (surse)

Rafinaria Lukoil Ploiesti pe platforma careia procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au efectuat joi perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 230 de milioane de euro si-a intrerupt vineri activitatea, anunta Agerpres. Potrivit unor surse din interiorul rafinariei, procesul de oprire a instalatiilor a inceput vineri dupa-amiaza si dureaza 24 de ore pana cand acesta va fi finalizat.

Perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti desfasoara joi perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiuciul ar fi, din primele informatii, de peste 200 de milioane de euro.

Perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de peste 230 de milioane de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti desfasoara joi perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul estimat este de peste 230 de milioane de euro.

Perchezitii la rafinaria Lukoil, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Mai multi saci cu documente, ridicati

Update 16. 35 - Procurorii care au facut perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti si la alte firme au plecat din sediul companiei cu mai multi saci cu documente la Parchetului Curtii de Apel Ploiesti,.

Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti este perchezitionat de procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare citate de.

Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti fac perchezitii, joi, la sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat de anchetatori la.

Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar cu un prejudiciu de 200 mil. euro

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti fac perchezitii, joi, la sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul estimat de anchetatori fiind de 200 de milioane de euro, potrivit unor.

Surse: Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti perchezitioneaza, joi, sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, sustin surse judiciare, citate de Mediafax. Anchetatorii estimeaza ca prejudiciul se ridica la aproximativ 200 de milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )